י"ב הם סנובים!!!!!!

kedeman

New member
וואי

נראה לי שגם אני הולך לזה של מנוף רק שאין לי שום מושג על זה חוץ ממה שכתבו פה (שזה מסתכם בתאריכים...) ד"א היי לילך!!!! מה נשמע?

היי לילך

מה קורה?? תמסרי ד"ש לכולן ומאגניב שאתן באות אבל אני כבר הולך שבוע הבא... לא נורא נתראה במתעניינים

fresh mishmesh

New member
yes yes, גם אני פה

ניצן הוד, באר טוביה, וכדי שלא תבכו (או אולי כן תבכו בעצם)
(אני וצ'ופ, מיד אחרי שהוא לבש את החרמונית שלו, אחרי שלושה ימים קפואים למדי)

גסנר

New member
או קיי

עומר גסנר - עמק חפר - בת חפר - בצת 5 - עליית גג - משפט מחץ 1 - "כל אחד הוא צב נינג'ה, אבל ביחד אנחנו ספלינטר". משפט מחץ 2 - "אלף אויבים מחוץ לביתתך עדיפים על אויב אחד בתוך ביתך" משפט מחץ 3 - "אי אפשר להוציא את החלב מן הקפה" (מוקדש לאהוד). משפט מחץ 4 - "לא מוכרים דגים לים"

שקסי

New member
גם אני!! יש יש יש יש יש יש יש יש !!

עדי פרילינג/שקסי/ כלב ים/ לכו על זה בהתפרעות שלכם... מושב : גני עם! (אההם אימפריה) מועצה: דרום שרון ת"ז- 0217677777777777 שכבת:י"ב מה קרה לי בשבוע האחרון: 7 ימים- לך תזכור.. נשיקה מועדפת: נשיקת גמד (עם האף...יש אנשים בורים ועם הארץ שחושבים שקוראים לזה "נשיקת אסקימוסים"- עעעעעעעעעלק - לא!) תחביב: לאהוב אנשים! איזה מבחן עברתי השבוע: מבחן אמצע של הליצנות רפואית...(וקיבלתי את האף האדום!!!)אההה ואיך שכחתי- גם טסט שני! עם איזה חולצה הייתה הנהיגה הראשונה שלי ולאן: עם חולצה כחולה ולרכבת לעזריאלי כדי ללכת לתנועה! משפט מחץ:"מה חוכם?? ע-לק" (והבין מבין - ערוסי אוהבת אותך!!!) עוד אחד: " דברים קטנים באים באריזות קטנות" (נראה לי אסף...) עוד אחד: "היה לי קר אז הקאתי" שיהיה לכם יום נפלא! בואו למתענינים!

S a l i t

New member
אין בעיה בוס

סלעית סילבר מושב עידן ערבה
ולאחרונה פיתחתי סטייה עצבנית לקרמבואים

אשליקו

New member
../images/Emo13.gif סתו יאבלה תיתקשרי זה אשל.

חבר'ה מי שרוצה לדעת פרטים על הכנסים במנוף שיתקשר פשוט למספר 049016108ותדברו עם אחד השין שינים אני גאה להיות חניך במנוף ולהיות בתנועה

קצת באיחור אבל...

אהוד קרביץ- רמת הגולן- גבעת יואב- משפטי מחץ: "לך אל הנמלה עצל ראה דרכיה ושב בצל" "אם אתה רואה את חברך בתבטל בצד, אל תיהיה כזה... עזור לו" "כשיש לך חשק לעבוד, שב, חכה, ואל תדאג, זה יעבור" "העבודה היא לא ארנבת, היא לא תברח" "החיים זה כמו קפה... פשוט טובים" (בתשובה לגסנר)

The Mo0o0o Girl

New member
עכשיו תורי....

נטעלי מורנו עמק חפר- (-א-ל-א- -מ-ה-?-) מכמורת- (סניף סוחף!) ותזכרו.... רק-

just stav

New member
Me 2 Me 2 Me 2

סתו זינגר אימפרית נג"ה (נורדיה-גנות הדר)
השרון גם אני לא כפית!
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
אני אבלה?? אתה אידיוט!!

יש לך מושג כמה ניסיתי להסיג אותך לפני חנוכה?? חצוף!! וגם השארתי לך הודעה אצל אחותך... איזה חמוד אתה... ישן בצהריים... (במקום לבוא לטיול חנוכה אהמ אהמ!)
מתה עליך אשל!
יום טוב לכולם Love סתו

go golan go

New member
חחח... אשל...גם אני ראיתי אותך...

ואפילו הסתכלת על החולצה שלי בפליאה... היה מבדר.... (זה בסדר- אתה לא סנילי... גם אני לא אמרתי שלום...)

just stav

New member
ורק אני לא ראיתי את אשל...

למה? כי אשל טמבל שלא יודע להתקשר!! היית אמור לבוא אלי או משהו, לא?
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה