י=א=ל=ל=ה=!

י=א=ל=ל=ה=!

כמה זמן לא הייתי פההההההההההההההה.. היתגעגעתי מלא מלא מלא!! אוריקו בורכה הבאה אמורה!! איפה דיקוש?? וואי...הפורום יבש לגמרי יאללה...בואו נתחיל להעיר ת'פורום..!! אוהבת אותכן מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאאאא
ספיר

לא רציתי ליפתוח הודעה חדשה אז...

השאלון הזה קצת מפדח אז מי שרוצה לא חייב לענות..אבל יהיה נחמד לראות ת'תגובות של האנשים...=] את/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. תגובתך את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. תגובתך יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. תגובתך את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך

עונההה..

את/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך סו...חפיף... את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך חחחח זה ב'מת מפחיד <Tבל אני בת חחח> את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך צגובה לאחותי "חכי דקה נו" וממשיכה להביט בו.. את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. תגובתך אני הולכת הבייתה מחליפה בגדים דעעע את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. תגובתך א-מאאאאאאא אני בורחת חחחחחח יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך בעסה... את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. תגובתך חחחחחחחחח כולם צוחקים ואני איתם זה מצחיק!! את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך אני מרימה בטיילל!! את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך אני רוחצחת אותהההההההההה יאללה ביי חמודים שלי

sapiroosh147

New member
עונה =]

/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך: ס'עמק!!!!!!!!!!! את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך: העזרה היחידה שאתה יכול לעזור לי זה להוציא ת'יד שלך הביצים! את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך: מחפשת איפה לקבור את עצמי!!!!!! זה פדיחות רצח! את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. הולכת הביתה מחליפה בגדים ומגיע לפגישה באיחור קל (איחור אופנתי... חיחיחי) את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. בורחת!!! יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך: מתבאסת רצח! את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. מתפוצצת מצחוק! את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך: מרימה אותו לפני שיסימו לב את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך: צורחת עליה!!! (איזה מזל שאין לי אחים קטנים)

עונה

את/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך אני יקלל קצת ואז אנקה אותם. את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך אני יברח מיד מהחנות את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך מקלל את אחותי ונותן לה אולי סטירה ובטוח לא קונה לה גלידה חודש את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. תגובתך חוזר הביתה ומתנקה עדיף לאחר מאשר להיות ככה את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. תגובתך בורח יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך מקלל את הבני זונות את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. תגובתך מוריד את זה ומכניסס לפה את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך שם בחזרה את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך מקלל מרביץ ואומר לאמא שתתן לי אישור למחר למורה למה העבודה לא מוכנה

אני פה ח'נוש עזבה לטיול היא כבר יומ

ים כבר לא פה טיול 4 ימים לפי מה שאני יודעת

עונההה

השאלון הזה קצת מפדח אז מי שרוצה לא חייב לענות..אבל יהיה נחמד לראות ת'תגובות של האנשים...=] את/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך : איזה באסה אני נורא התבאס את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך: אני יברך פאדיחה את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך: אין תגובה את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. תגובתך: הולכת מהר לחנות וקונה בגדים וזה הכל את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. תגובתך: משביעה את הילדה בחיים שלה שאם היא מספרת למישהו .... שתשכח ממני לכל החיים יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך : יום למחרת לא מגיעה לבית הספר ונורא אבל נורא מעליב ושלא יקרה לי בחיים זה לא קרה לי את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. תגובתך: מתחילה ליצחוק קטעים את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך : מהר מרימה שאף אחד לא יסתכל את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך: מחטיפה לה מכות וההורים שלי היו מביאים לה עונש!! והיא היתה צריכה לשבת ולהקליד את השעות האלה אומנם מקלידה לאט אבל יקח לה פי שלוש ממני!! חח שאלון באמת מפדח אלפסיה

תגובתי!

את/ה אוכל ארטיק ליד חברים/חברות ביום נורא חם, פתאום נופל הארטיק על הנעליים החדשום שקנית רק היום. תגובתך:וואי אני מזה יתבאס זה פדיחה... את/ה ניכנס/ת לחנות, המוכר שואל אם את/ה צריך/ה עזרה בזמן שהוא מגרד בביצים. תגובתך:איח אני יברח מהחנות חחחח.... את/ה כרגע מלווה את אחותך הקטנה לחברתה ציפורה, והיא מנג'סת לך שתקנה/תקני לה גלידה, אתה מסביר/ה שתיקנה לה מחר, אבל היא מתעקשת ודוחפת ומרביצה לך, פתאום עובר אליל/ת ליבך..אתה מתעלם מאחותך, ומחייך/ת לאותו האליל/ה ולא שם/ה לב שאחותך בדיוק הורידה לך את הטרנינג. תגובתך:פדיחה אימלה חחחח.... את/ה בדרך לפגישה חשובה עם אהובך/אהובתך.. את/ה לבוש/ה יפה, מריח טוב והכל מצויין עד שאת/ה מתגלץ' ביגלל חתיכת חרא גועלית שדרכת עכשיו. תגובתך:אני רצה הביתה ומתארגנת שוב ומודיעה לו שאני יאחר! את/ה יוצא אחרי מקלחת רעננה עם מגבת, ופתאום את/ה רואה ידיד/ה שלך יושב/ת על המיטה בחדר שלך, מרוב בהלה נפלה לך המגבת. תגובתך:וואי וואי איזה בושות...(איזה שאלות פדיחה) יש לך יומולדת והזמנת כמעט את כל השיכבה, את/ה מחכה כבר שעה שלמה ואף אחד לא מגיע. תגובתך:אולי זאת מסיבת הפתעה חחחח... את/ה יושב בכיתה ומנפח בלון גדול עם המסטיק, המסטיק התפוצץ לך על כל הפרצוף. תגובתך:איח פדיחה זה לא יורד...זה הופך לדבק בפנים... את/ה קופץ/ת לבריכה והחלק התחתון נפל. תגובתך:רצהההה טסה לחדר ההלבה או משהו שלא יזהו אותי! את/ה עושה עבודת חקר קשה ומסובכת, ואחרי שעות רבות יש לך חמש דפים מוקלדים ומוכנים אתה בדרך ללחוץ 'שמירה בשם', המחשב התכבה, ואתה מגלה שאחותך הקטנה והמעצבנת שיחקה עם הכפתור של המחשב. תגובתך:תמיד יש בוורד שיחזור עם המחשב ניכבה ולא שמרתי זה משחזר!!!

למעלה