י"אניקים...

Efrat44

New member
מה קשה לך לזהות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif

מה יש לך בעיות ראייה?!?!??... תגדיל את התמונה.. תראה אותה בגדול
רואים ממש ברור
זאת מיכל נווה גרב <שגב..>
סלין התותחית
חח.. דניאלה המורה לפסיכולוגיה וסוציולוגיה שלך
זיווה הדראמטית
ואת האחרונה אני לא מזהה... מה שכן, היא נראה לי מורה לתנ"ך.. חח

Efrat44

New member
אני מזהה../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

פשוט לא יודעת איך קוראים לה!

Efrat44

New member
לא....השם משפחה של...... ../images/Emo105.gif

... זיווה הוא שפירא
של האחרונה (משמאל..) אני לא יודעת..

Efrat44

New member
טוב, אז אני פורשת מהפורום../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

...... טוב, אם זה פורום רחובות.... אז דברו על דברים שקשורים רק לרחובות! זה מה שאתה רוצה? .... סבבה..

Efrat44

New member
חח... טוב נו... ../images/Emo105.gif

זה בסדר... אני כבר רגילה שאומרים לי לא לדבר על מורות... ח... אבל אם הוא רוצה שזה יהיה פורום שידברו בו רק על העיר המשעממת שלנו! *למרות שאני מתה על רחובות* אז סבבה... יאללה.. בואו נתחיל לדבר על מכון ויצמן... קריית המדע.. או.. אמ.. על הפרדסים שהיו בעבר.. אמ... מה עוד? מתי רחובות נוסדה..?! שכונות ברחובות.. רחובות ואישיים שנולדו ברחובות! מעניין הא?!.. *נלמד פה של"ח..* יש לי רעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואו נדבר על שוקי פורר.. <זה הכי מעניין!!!>... טוב
*אה, ואין אייקונים הפעם- כי לא בא לי...*

asi man

New member
חחחחחחחחחחחחחח

תנו לה לפרוק את המתח שלה....היא צריכה להתעצבן,אני התנדבתי!

Efrat44

New member
"זה פורום רחובות, לא פורום מורות!!"

<אפילו את ש'פרה
לא שמתי בנושא... כי זו הודעה חשובה ביותר...> ענף ההדרים היה ענף מרכזי במושבה ובעיר רחובות במשך שנים רבות והוא מיוצג בסמל העיר. חלוץ הפרדסנות במושבה היה זלמן מינקוב. הוא נטע את הפרדס בשנת 1904 והקפיד על עבודה עברית. פרדסים רבים הקיפו את רחובות כמעט מכל עבריה. העבודה בהם הייתה מקור פרנסה לרבים במושבה ובעיר. בשטחי הפרדסים היו בתי אריזה, בארות וברכות אגירה למים. החל משנות ה – 90 הלכו ונעלמו פרדסי העיר רחובות ועל שטחיהם נבנו בתי מגורים.

asi man

New member
טוב,"איזה כיף",בואו נדבר על מורות!

והפעם בדיחה: החלום להיות מורה מאת: פורטל ההומור המורה שואלת את אחד התלמידים, "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" התלמיד מספר לה, "פעם חלמתי להיות מורה!" המורה ממשיכה להתעניין ושואלת אותה, "ומה קרה לחלום הזה?" "כלום", אומר התלמיד, "למזלי התעוררתי..."

Efrat44

New member
חה חה.. ../images/Emo105.gif

קרעת אותי עכשיו...
סתם לא.. נו.. אני רוצה להיות מורה!!!! וזה באמת חלום
ולא להיבהל!!!! חחח... ואני יודעת שאני מטורפת... אבל.... חבלללללללללללללללללללללללללללללללללללל כי זה מה שאני רוצה להיות ואוהבת להיות.. וזהו!

asi man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בטוח שתקבלי פרס על מפעל חיים בספרות. "לקבלת הפרס אני מתכבד להזמין את האובססיבית"

asi man

New member
חחחחחחחחחחחחחח

תנו לה לפרוק את המתח שלה....היא צריכה להתעצבן,אני התנדבתי!

Efrat44

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח... ../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Efrat44

New member
טל... בהצלחה בספרות מוגבר../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

למעלה