יתוש בראש-חלק שני-

יתוש בראש-חלק שני-

....לרוויה.... משהו באדישות הזו שלו הרסה בתוכי הכל. ורציתי מן הסתם לגעת בהכל. החיוך לא מש מפניו, "אמרת שאת צמאה" אמר בשקט מחריד,והסתכל הגאווה על איברו האדיר. בלי כל מחשבה ירדתי על ברכיי,והתחלתי שותה. שותה ממנו. שותה אותו. טעם הבירה התערבב עם שלו, הטיפות שממנו נטפו מרוב תשוקה,ציפייה, וכנראה מחרמנות גדולה... הוא היה זקוף,קשוח,לוהט,קשה. קשה. בתוך הפה שלי שצמא כל כך היה אליו,לטעם שלו. הלשון טיילה,שירטטה, היפנטה,הטריפה. בלי התראה מוקדמת שפך עוד על עצמו,על האיבר האלוהי שלו. ורציתי יותר. הוא. הוא רצה יותר. אבל למה לעזאזל למהר??? עם רגל אחת,ולזכותו ייאמר,במיומנות רבה, הוא הוריד את המכנס הקצרצר שישב עליי. ורק אני לפניו,טועמת את טעם חייו, חמה,ומחייכת אליו. כולי רטובה, ו GOD!!! כל כך רוצה. צריכה. שמעתי את עצמי פולטת צרחה. לא יודעת אייך הוא עשה את זה.מה עבר לו בראש באותה שנייה, אצבעות רגליו החלו לשחק בי. באיבר הכל כך נוטף שלי. בחלומות הכי פרועים שלי,לא חשבתי שזה אפשרי. הרגליים שלי נפתחו לרווחה "שחק כאוות נפשך" הנעתי עצמי על אצבעות רגליו,(תרגיעו!הוא מטופח!) "טוב לך?" שאל. לדבר עכשיו זה ממש לא הצד החזק שלי. לפעול. תחשבי. תזמי. תזרמי... עליתי עליו,מתיישבת בפיסוק רחב עליו. רק ברגעים כאילו בחורה יכולה להעיד על עצמה כעל נערת גומי. לקחתי ממנו את הבקבוק,לקחתי לגימה, ושפכתי על שדיי. "תשתה אותי" טיפה קטנה עמדה לנשור מהפיטמה, "תשתה לפני שהיא תיפול" לשונו ליקקה את הטיפה המועדת, ואז החלו נשיכות. ראשי מוטה לאחור,מוסרת לפיו את שדיי, מצידי,שייקח עכשיו את חיי. ידיו גלשו למעין הלוהט,הרוטט. כיוון את עצמו אליי, שיפשף אותו עליי. לאט לתוכי חדר, באיטיות,בעדינות, ללא שמץ של ברוטאליות. הרגשתי אייך אני עוטפת אותו,מאמצת אותו אליי(והייתי מוכנה לקחת אותו תחת חסותי), כל השרירים בגופו הפכו מקשה אחת,לרגע אחד התאבן. ואז עליי התבונן. בדלת עמד השותף,עם אלכוהול מסוג קצת אחר.

The Big Men

New member
יש לך סגנון כתיבה הכי ארוטי שיש

ממש מדהים. אני נורא אוהב את צורת הכתיבה שלך. ואפשר לומר שכל פעם שאני נכנס לפורום אני מצפה למצוא סיפור שלך... אחלה סיפורים. . . רגע את יודעת מה? ? ? אולי תכתבי ספיישל בשבילי פנטזית הפוט-פטיש אני חולה על כפות רגלים מה דעתך ליצר איזה סיפור בנושא? ? ? סבבה?

Tha Big Men

New member
את צריכה לראות את זה כמחמאה

שפניתי אלייך ולא למישהו אחר. כי לדעתי את כותבת הכי טוב. אבל אם לא בא לך אז מי אני שאבקש? ? ? ואם זכרוני לא בוגד בי אז זכור לי שאת כן כתבת פעם סיפור ספיישל לפי בקשת אחד הגולשים ולכן היה לי את האומץ לבקש. אבל שוב אם את לא רוצה... So ... מה אני יעשה? (נ.ב. פניתי ישירות ולא בתיבת המסרים כי אני גולש מסלולארי אז אין גישה למסרים.)

סליחה באמת

איפה הנימוסים שלי? תודה רבה,אבל פשוט לא זכור לי שכתבתי למשהו ספציפית, וגם אם כן,אני לא מודיעה על זה. שוב תודה,עכשיו בוקר אז אני יותר מפוכחת. יום טוב.

bugbuster

New member
וקישור?

קישור לפחות לחלק הראשון?

ferdinand

New member
אוף הרסת אותי!!! ../images/Emo8.gif

קרח ואש - לבה רותחת נשפכת לים קפוא... וואו!

בת...

מה זה? יא איזה יופי. לקנא בך ממש. העניין שאני נרטבת,כל פעם נרטבת מהכתיבה שלך. בשביל זה את כאן? את י ודעת שאת מאמללת אותנו. גברים כאן כאילו מתחממים חופשי,נשים כאן נרטבות כמו כלבות. טוב שאת כאן.

יפה לך

להרטיב ממני? טוב את זה עוד לא שמעתי. וכן מותק אני כאן רק בשביל זה: להזקיר,להרטיב, וככה כל אילו שכאן. יש כאן מטרה אחת לפי דעתי,והיא נעלה ביותר. לגרום לקורא לטירוף חושים בזמן קריאה. אחחח מה שמילים יכולות לעשות.
לילה טוב.

למעלה