יתושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mich12345

New member
נראה לי שרשתות זה פתרון יותר כולל

אני חושבת שהוא נעקץ גם בערב כשאנחנו בסלון/מטבח והיתושים מתחילים לחגוג. האמת שגם אני נעקצת אבל הרבה פחות ממנו. וגם כי חצי בית כבר מרושת, לא ברור לי למה רק חצי (כך קנינו אותו) לדוגמה 2 מתוך 3 חלונות בסלון כן, השלישי לא. חדר שינה אחד כן, שניים לא.. אז נשלים את הרשתות בשאר הבית

S r 35

New member
בנות תרשתו את ה ../images/Emo82.gif

אנחנו רישתנו את כל החלונות בבית - ממש את כ-ו-ל-ם כולל החלונות הקטנים בשירותים ובמקלחות. אנחנו כבר חמש שנים בבית הזה ולא ראינו זכר ליתוש או לכל חרק אחר. פיתרון יעיל וזול בטווח הארוך. ואגב - אנחנו לא סובלים מחוסר אויר בגלל זה, להיפך - לפעמים אני עוד צריכה לסגור חלונות כי כל הבית עף.

mich12345

New member
זה בטח תלוי גם איפה אתם גרים

אנחנו בתל אביב - חוסר אויר בטח יהיה לנו עם הרשתות כמו שיש בלעדיהן.. עכשיו עדיין לא אבל אוטוטו זה מגיע

chufnikit

New member
לא פתרון ליתושים

כי גם אנחנו עוד לא מצאנו. אבל אחד הקטנים שלי , קם עם עקיצות אדומות ונפוחות כמו שאת מספרת והרופאה גילתה שיש לו סוג של אלרגיה לעקיצות. היא נתנה לי טיפות לאלרגיה כי היא טוענת שגם זה יכול להזדהם וגם שזה מאד מאד מאד מגרד ומציק להם-והאמת הוא באמת יותר רגוע מאז הטיפות. זו רק המלצה.

mich12345

New member
הרופאה שלנו לא אמרה כלום

למרות שראתה את העקיצות (היינו בשביל משהו אחר), יכול להיות שהיא לא מודעת לזה. איזה טיפות קיבלתם? האם חייבים במירשם רופא? יש איזשהן תופעות לוואי? בינתיים אני מורחת לו משחה הומאופתית להרגעה, נסיתי על עצמי והיא מאוד נעימה, יותר מאלוורה/פנסטיל, אבל סימני העקיצה נשארים למשך המון זמן

chufnikit

New member
היא נתנה דווקא פניסטיל בטיפות

אצלנו הפניסטיל ג'ל גם באמת לא כזה עזר והסימנים היו הרבה ימים -אבל עם הטיפות -נתתי בערב ובבוקר היו רק נקודות פיציות שבקושי רואים. לא היו תופעות לוואי אצלנו. יכול להיות שזה לא זה -רק רציתי לספר את המקרה שלנו ושאולי כדאי להתיעץ עם רופא. אולי שווה לשאול שוב.

mingalim

New member
איזה כיף שגם את קוראת לזה ככה..

כשבעלי הלך לקנות כזה, וביקש מהמוכר נגד יתושים, המוכר חשב שהוא רוצה ספריי. אז בעלי הסביר לו שהוא רוצה "חשמלי כזה...", ואז המוכר אמר לו - "אה, אושוויצון!", ומאז אמצנו, אבל כולם מזדעדעים...

mich12345

New member
כזה היה לו ללילה אחד

אתם מצליחים לישון עם זה? יש לזה אור נורא חזק

mingalim

New member
אצלינו זה למטה בסלון

ואנחנו בחדר השינה עם דלת סגורה למחצה. בדר"כ אין בעיה עם האור, אלא אם כן משהו פתאום מעיר ממש את נעם והיא פותחת עיניים - לפעמים זה גורם לה להתחיל לחפש מה יש מעניין לעשות עכשיו... לי ולאבא שלה אין בעיה לישון בכל מצב שהוא

mingalim

New member
../images/Emo9.gif אופססס , 'צטערת

לא ידעתי. לא מכירה עד כדי כך את המשתתפים

מה שהכי עוזר לנו הוא

סגירת החלונות בשעת בין הערבים כשעדין לא חשוך כי היתושים בעצם באים לאור. וכדי שלא נחנק המאורר כל הזמן דולק. וחוץ מזה שמעתי שמאורר מבריח את היתושים כי הם קולטים את הבנ``א ע``י גלי החום שמופרשים מהבנ``א (בלילה הגוף יותר חם) והמאורר בעצם מפזר ומקרר את גלי החום. מספיק לכוון את המאורר לכוון התקרה. כל טוב וערב מצוין ללא יתושים..

למעלה