יתושים

דיזוני

New member
יתושים

זהו....הגיעו היתושים...ללב הפארק. אי אפשר לשבת בחוץ לא ביום ולא בליל. איך עדיין לא מצאו פיתרון בעירית רעננה.? פשוט בלתי נסבל

זוועה

אתמול העלתי על זה במצוקתי (אני רגישה לעקיצות) סטטוס בפייסבוק, ולמען היושרה אני חייבת לומר שההודעה זכתה לתגובות של הזדהות מגולשים שגרים במקומות שונים, לא ברעננה. יש כמה דברים שאנחנו יכולים לעשות (בעיקר להתריע על מים עומדים ולדאוג שלא יהיו כאלו, אפילו בקוטר סנטימטרים בודדים, אצלנו) וחשוב ליידע את העירייה על מנת שידעו לכוון את מאמצי ההדברה שלהם. מבאס אותי שסנו ואחרות הפסיקו לשווק טבליות - הבקבוקונים שמחברים לחשמל יעילים פחות.

האוהבות

New member
גם אצלנו מכת יתושים../images/Emo177.gif

אנחנו גרים בחלק הדרום מזרחי של העיר. הבת הצעירה שלי אלרגית מאוד לעקיצות יתוש. כל ערב אנחנו מורחים אותה בחומר דוחה יתושים, מדליקים מנורה כחולה שאמורה ללכוד יתושים ועדין הבקרים נוראיים, היא מתעוררת עקוצה כולה ואנחנו חיים על אנטי היסטמינים. גם בבניין הצמוד לנו ובהמשך הרחוב שלנו ישנם ילדים רבים עקוצים. כל שנה אנחנו מתלוננים בעירייה ולא מרגישים שנעשה דבר גם לאחר התלונה, הסתובבנו באזור וחיפשנו מקומות עם מים עומדים, לא מצאנו..

omer19675

New member
מציג לכם לפנות לגב' וינטראוב

הרי כמעט כל תושבי שכונת לב הפארק הצביעו עבורה , אני שואל עבור מה ? עבור היתושים שעדיין מפריעים לכם עבור ריח הרע בשכונה , עבור חסימת הכביש והמעבר לרשפון . מעבר למלחמות עם הדתיים יש דברים חשובים יותר .

נאנ3

New member
היתושים לצערי לא רק בלב הפארק, גם במרכז העיר

(האם אזור המטרו ווסט נחשב מרכז העיר?) אנחנו סובלים מאוד. אני חייבת לציין שבשנה שעברה התקשרנו מספר פעמים לעיריה, שלחו לפה מישהו שהסתובב, בדק מאגרי מים עומדים (ולא מצא) ואמר שאין מה לעשות, כי לא אמורים להיות יתושים כשאין מאגרי מים, אז הוא הציע שאולי לאחד באזור יש מים עומדים מתחת לעציץ וזה משמש כבית גידול ליתושים - שורה תחתונה - לא היה לו מענה ופתרון לבעיית היתושים.

בעיה ידועה וכואבת-זוהי תשובת העירייה:

היתושים מתרבים בכלים/אגרטלים / כל כלי קיבול אחר שבו יש מים עומדים.מדובר באלפי ביצים שבוקעות בתוך כלי כזה, וכך הם מתרבים. מחקר ישראלי חדש בעניין הראה שאם הכלי הוא כלי נחושת (לא מזוייפת)- הביצים לא יצליחו לבקוע ולכן עלינו לבקש מכל בעלי הגינות וועדי הבתים להניח כלי נחושת עם מים בגינה ובכך למנוע את התרבות היתושים. מחקר מאד מעניין נכון? אבל מה עיריית רעננה עשו בנידון? שום דבר.

ארזS

New member
בימים האחרונים זה באמת נורא.

כבר כמה ימים שאין סירחון [
שלא נפתח פה לשטן...] אבל יש יתושים שמזמזמים באוזן בלילה ועוקצים כל פיסת עור גלוייה...

ברבי46

New member
די.....אי אפשר עם זה

היה אצלי תברואן ואמר שאי אפשר להדביר יתושים , צריך למצוא את הקינים. יש צורך ליבש מים עומדים. איך אני יודעת אצל מי יש מים עומדים???????????????? משלמת את הארנונה הגבוהה ביותר ולא מסוגלת לשבת בפיסת הדשא הקטנה שלי.

למעלה