יתומות מאב

יונתיתה

New member
יתומות מאב

שלום. מחפשת לי קבוצת תמיכה מאוד ספציפית. קבוצה של בנות יתומות מאב, כשהדגש הוא על זה שהן לא הכירו את אביהן. אם את מרגישה שאת שייכת אשמח לשמוע ממך

eshkolit32

New member
שלום לך

קבוצת תמיכה ספציפית של בנות יתומות מאב אני לא מכירה, אבל את מוזמנת להתרשם מהפורום שלנו, שמהווה בית לכל מי שאיבד אב ו/או אם. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה בחיפוש הקבוצה שלך.

שלום לך!

יש קומונה בתפוז העונה לשם "לחיות בלי אבא" לא מחייב גיל ממש קטן אבל יש שם. בכל אופן את מוזמנת להיות פה.

שלום../images/Emo184.gif

אני מרגישה כאילו אני עונה על מודעות דרושים
כמה עצוב, אבל נכון.. גמני באותו מצב בדיוק כמוך.. אבאשלי נפטר כשהייתי בת 5 וחצי ועל כן אינני מכירה אותו... כמו כן, ראיתי שכבר הציעו לך להיכנס לקומונת "לחיות בלי אבא".. אני הייתי חלק מהקומונה תקופה די ארוכה ואני עדיין נכנסת לשם מדי פעם וקוראת את מה שכותבים שם ואני באמת מציעה לך להיכנס לשם ולהכיר.. זאת קומונה כזאת חמה ותומכת, האנשים שם עזרו לי רבות בתקופות היותר מגעילות שהיו לי... היום אני מרגישה הרבה יותר טוב בזכותם! באמת ממליצה בחום!

חחחחחחחחחחחחח איזה חמודה../images/Emo184.gif

ולא ממש נעלמתי, פשוט אני קוראת יותר... גם בתקופה האחרונה הייתי הרבה בצבא וכשהייתי באה הביתה אז כמעט ולא הייתי יושבת על המחשב... עכשיו השתחררתי, אז ככה יש לי בערך יותר זמן עד שאני אמצא לי כבר עבודה!

אני אמרתי שלא?../images/Emo184.gif

חס וחלילה!! פשוט שכשהגעתי לקומונה הייתי הרבה יותר קטנה וכל פעם שהיו מזכירים לידי את המילה אבא הייתי מתחילה לזלוג, וכל פעם שמישו כתב משו מרגש או עצוב או כשהייתי כותבת דבר כזה בעצמי, הייתי ממש בוכה... ועם הזמן אפשר להגיד ש"התחסנתי".. אני מרגישה הרבה יותר ככה כי אני פשוט שונאת את זה בעצמי שאני מאוד רגישה ובוכה כ"כ מהר ומהדברים הכי קטנים... אז עכשיו זה קצת עבר לי ופשוט אין לי כ"כ דברים להגיד ולכתוב, נהייתי אדישה למצב והאמת היא שאני מעדיפה את זה ככה, פחות כואב..

למעלה