מה לעשות ,צודק לפחות אתה הצלחת לראות את הגרף שהעליתי,נכון?יתד יורד
לשם הבהרה: נחמיה = ירון*,פשוט התעקשו שאחליף את שמי המקורי. לגבי פתיחת הגרף- ניתן לפתוח ע``י הורדתו למחשב,אבל אני עושה שמיניות לאתר את התופעה שהגרפים לא נפתחים אוטומטית ע``י החלון.מה לעשות ,צודק לפחות אתה הצלחת לראות את הגרף שהעליתי,נכון?
אני העליתי מקודם גרפים ויש כאלו שאינם יכולים בכלל לראות אותם ,הם רואים x האם אתה מסוגל לראות את הגרפים שאני העליתי?לשם הבהרה: נחמיה = ירון*,פשוט התעקשו שאחליף את שמי המקורי. לגבי פתיחת הגרף- ניתן לפתוח ע``י הורדתו למחשב,אבל אני עושה שמיניות לאתר את התופעה שהגרפים לא נפתחים אוטומטית ע``י החלון.
יכול,גם יכול.. הרי השתמשתי בגרף שלך להסבר לגבי תבנית היתד. הבעיה שהגף אינו נפתח אוטומטית,אלה ע``י הורדתו קקובץ למחשב ופתיחתו.נראה שישנה בעיה בהגדרות האנטרנט בתוכנת הגלישה.אני העליתי מקודם גרפים ויש כאלו שאינם יכולים בכלל לראות אותם ,הם רואים x האם אתה מסוגל לראות את הגרפים שאני העליתי?
היו שלא הצליחו את הגרפים הקודמיםיכול,גם יכול.. הרי השתמשתי בגרף שלך להסבר לגבי תבנית היתד. הבעיה שהגף אינו נפתח אוטומטית,אלה ע``י הורדתו קקובץ למחשב ופתיחתו.נראה שישנה בעיה בהגדרות האנטרנט בתוכנת הגלישה.
באמת חבל! צריך לבדוק מה הבעיה. לא הגיוני שאחד יכול והשני לא.היו שלא הצליחו את הגרפים הקודמים
הגיוני מאוד אני לא מצליח לגלוש לפורום כמוך,אינני מצליח לגלוש לחלקים אחרים בתפוז,המחשב שלי אלרגי לפורום החדש וזה קרה לו פתאום אני לא רואה את הפורום כמו שאתם רואים אותו (אני חושב ) הודעות שנפתחות מיד,אני צריך ללחוץ על כל הודעה בנפרד, החיים קשים וגם הגלישה .באמת חבל! צריך לבדוק מה הבעיה. לא הגיוני שאחד יכול והשני לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.