יש!

xflil

New member
יש!

יש לי שתי סיבות לשמוח! אחת היא שאני יודע הולי די טוב, והשניה היא שחבר של אבא שלי אי שם באריזונה הזמין לי טק דק לא ב-3 דולר (כן זה עולה 3 לא 6) אלא ב-15 כי זה דק שכבר לא מייצרים..! אלמנט... אגב... אני כבר מת שזה יגיע

xflil

New member
סליחה, אני מפגר, שלוש סיבות

לא הולך לביצפר היום! חה חה חה חה!

גם אני לא הלכתי חה חה חה

דבר שני איזה כיף לך אני מת לטק דק...יש לי בינתיים סתצם פניגר בורד מגעיל כזה שבקושי קופצים איתו...:<<<

rodney

New member
אממ זהו שיש לי יום חופשי ואני מתנדב

בבית ספר בקיסריה .. זה בערך כמו חופש אררר אני חייב לנסות פה כמה סליידים שהמנהלת לא רואה

xflil

New member
תזמין באינטנרט

למרות שאני לא הייתי מזמין, אבל אם אין לך ברירה

זאת הבעיה

אין לי אתר טוב... אתה יכול להגיד לי אתר שממנו עושים משלוחים גם לארץ???ומה המחירים שם?

xflil

New member
מה, באתר של טק דק?

לא ראיתי אם שולחים לארץ אבל ראיתי שופ לא נכנסתי.. תנסה אתה, אלא אם כן ניסיתי כבר ולא שולחים לארץ.... אין לך שם קרובים? חברים שנסעו? תשאל את ההורים שלך, כמעט לכל משפחה בארץ יש מישהו בארה"ב

סבא שלי נוסע בכל העולם

ואני רוצה ממנו אבל הוא נוסע שוב לארה"ב רק ביומהולדת שלי...עוד שלושה חודשים....

xflil

New member
אה........ לא נורא....!

תתאזר בסבלנות או שתסע לבד חחחחח:)

ככה

נכנסתי לאתר וזה: יש שם לקנות או handoards או skateboards אני מניח שסקייטבורד הם מתכוונים לגדולים אז אני עשיתי הנדבורד... זה עולה 15 דולר!!!לא 3!

עזרה באתר!!

נכנסתי לאתר של טק דק...דרך אגב כנסו שם לצ´אט מדברים שם וזה.... אז ככה אני בא לקנות משהו ואומר לו add to cart ואז הוא אומר ש cart is empty ולא נותן לי אפשרות לקנות...עזרה!!

all arounder

New member
גבר עצה הכי טובה

אל תקנה באינטרנט זה חרא של דבר וחוץ מזה בדקת אם הם יכולים לשלוח לך את זה לישראל?......אז תבדוק אבל ככה בדוגרי אל תקנה באינטרנט

למעלה