יש

offe

New member
לברכות המוקדמות

זה מאוד מרגש להיות מוצפת בברכות. יום הולדתי הולך ומתקרב הוא תמיד יבוא לא יאכזב, גם אם אניף ידי לעצור אותו לא יחכה - ימשיך בשלו האמת - הייתי רוצה את הזמן להשהות אך קטונתי מלעשות ניסים ונפלאות, בלימת הזמן, אין חיה כזאת אך אפשר במסגרתו המון לעשות. לשמור על הבריאות, ללכת לחוגים וסדנאות, לראות סרטים והצגות, לטייל ולהרבות בנסיעות. להתענג בחברת הילדים לראות נחת מהנכדים וליצור סיפורים ושירים. ומה שמאוד חשוב: לשמור קשר עם חברים שכל יום בפורום כותבים. מה עוד נחוץ לקנות תוצרת הארץ ולא חוץ
(ססססתתתתםםםםם). אם אתם מרגישים שאתם מחייכים בחלום - תוצאה שחייכתי אליכם. בידידות offe

emmy5

New member
אופינקה ,שתמיד תחייכי,וכל העולם

כולו ,יחייכו אליך ..בריאות ואושרעם הרבה נחת .בוקר טוב אופינקה ..
אוהבת אותך
(אני לא בבית ,אין לי שום תמונה לצרף כאן רק חיבוק גדול ממני ,אממי

bimbo.

New member
אופי'לה ודרדריתוש../images/Emo24.gifחיבוק|

המון ברכות וחיוכים על החשבון
שיהיה לכן רק טוב אמן ואמן!!!

bimbo.

New member
היי YONI 20.....

איך התגלגלת לפורום שלנו? בטעות? בכל אופן, תודה על התמונות היפות שהבאת.
ממש יפהפיות

דרדרית

New member
בימבו-../images/Emo51.gif. ואופי- ממש נהנית

מאחות יומולדת תאומה שכמוך. מעולם לא הייתה לי כזו מי יתן וזו רק תחילתה של מסורת מסיבות יומולדת משותפות שתשתבחנה עם הזמן כי לחגוג איתך- זה משהו. כבר בהכנות- את מכניסה את הלב והנשמה. שתזכי רק לאושר ומאחלת שייתגשמו כל משאלות ליבך לטובה
חגית

נֵנָה

New member
בקר טוב של שבת נפלאה

פשוט לא יכולהלהתאפק עד ה-7/3, אז...
מה אומר לך אופינקה יקרה, כל מלה פנינה שנקראת בהנאה צרופה, יופי של כתיבה שגורמת לחיוך והנאה, מה עוד צריך בן-אדם בבקר נפלא? שתהני מכל רגע בחיים, תרווי נחת מהילדים והנכדים, תעסקי בעיסוקים מענגים, ושתמיד יהיו לך חברים טובים שאותך מעריכים ואוהבים
ולקראת יום הולדתך הממשמש ובא, תאומה עם דרדרית המתוקה והמקסימה, מאחלת לשתיכן הרבה בריאות והנאה, אושר ושמחה, סיפוק והצלחה והמונמון אהבה
ממני האוהבת אתכן לייצ'יק

נֵנָה

New member
לחיים

ליום הולדתך החל היום. מאחלת לך כל טוב, בריאות והנאה, נחת מהילדים והמשפחה, הכנס אלינו לפעמים, ואל תשכח את החברים

חייםלוי

Member
מנהל
תודה ננה. אנ מרפרף פה מדי פעם

בפעם לראות מי נוסף ומה התחדש. לא שכחתי אתכם.

pazi66

New member
חיים מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם אני לא שכחתי אותך

HAVA159

New member
היי גי'וד,אופי,דרדרית,אמי,מנורה,כול

הי גי'וד כמה אילת משגעת, את למעשה בחו"ל, תהני מכל רגע. אופי, ודרדרית, תבורכו בבריאות טובה ואושר, מה עוד צריך הבן אדם.
לבתך מקסימה. בועז חידות על הבוקר
אני מסוקרנת. מנורה לא שחכתי אותך, בוקר נפלא שיהיה לך. יעלי, לא מתאים לך לכתוב כל כך קצר,טוב, בשבת נחים יותר. אמי'לה חשבת לרגע ששחכתי אותך
איך אפשר, שבת רגוע שיהיה לך. אם שחכתי משהו,
, אכתוב מאוחר יותר ולא אפסח על אף אחד. לכולם בוקר נפלא שבת שלום, ואוהבת
אותכם חוה, תהיו ברוכים.

emmy5

New member
חוואל'ה וכולם ,אני נוסעים לאילת גם

חוואלה ו כולם , בואו איתי לאילת ...ג'ודי את איתנו , ואנחנו איתך ...
לכולם

emmy5

New member
אנו נוסעים לאילת ../images/Emo168.gif../images/Emo6.gif../images/Emo160.gif

אמי'לה, חווה'לה - רעיון בכלל לא רע.

כל הפורום נוסע לאילת. אני כבר רואה כמה צפוף יהיה באינטרנט-קפה שכאן. כולנו נהיה שם שעות נוספות..............
מתכננת לכם טיול לצפון באפריל. אם הוא יצליח - נחשוב הלאה ונגיע גם לאילת. אני המורה-דרך. ותיקת-קרבות כאן באילת. אחותי גרה כאן כ-35 שנה.

יהודית ערב טוב

קונה את הרעיון של הטיול לצפון באפריל, את יכולה כבר לרשום אותי, אם זה יוצא ששי ושבת, באמצא השבוע לא בא בחשבון, אנחנו עדיין אנשי עמל, כי אנחנו עצמאים, וכידוע לעצמאים אין פנסיה והם צריכים לעבוד, במיוחד כשמחזיקים חנות. מקווה שנהינית באילת, וחזרת אלינו שזופה ויפה כמו תמיד!!!!!!!!!!!!!!! בידידות

HAVA159

New member
emmy5 יש שיר בואי אתי לאילת

עד לנסיעה בפועל, ניסע וירטואלי איזה תמונות יפות. אוהבת
אותך חוה.

מנורה

New member
בוקר טוב חברים לאופי ודרדרית

על החשבון ו
ו
אופי כמו תמיד מתארת בכשרון רב מצבים והרגשות. האדם היחיד שיכול לעצור את הזמן הוא הצלם
אישית לא רוצה לעצור את הזמן רוצה לנצל אותו כל רגע בכיף אם אעצור אותו אפסיד המון רגעים יפים בחיים. מאחלת לעצמי ולכולם רק בריאות וכח ולהנות מהכל. חוול'ה
שאת לא שוכחת אותי גם אני לא אותך
המשפחה בדלת איזה כיף המשך שבת נעימה

offe

New member
שבת נפלאה מלאת אקלים קסום

כרגיל מהמאחרות קום מהסיבה מהמאחרות לישון. במשך היום הכתיבה שלי מועטה מאחר והמוזה שורה עלי בעוצמתה בשעות הלילה המאוחרות, שם המילים מקבלות צבע של שלווה ושקט. (למרות שהבוקר נחה עלי הרוח) קודם כל ולפני הכל: היום יום הולדתו של חיים שלנו, ברכתי אותו כבר אתמול בלילה אחרי חצות - במסר.
וכאן בפומבי
- ברכות לאיש המיוחד שאישיותו שזורה במאפיינים איכותיים ונעימים. דרדריתוש - יש לי הרבה אחיות ותמיד יש מקום בלב לעוד אחת.
ננוש - נו, באמת מי כותב יפה? המון תודות וחיבוקים ונשיקות. אריקה - חזרת אלינו ובגדול. ולכל השאר - כמה טוב שאתם קיימים כי את ימיי ולילותיי אתם ממלאים. הבוקר הפורום פעיל בצורה נפלאה ורציתי להודות שוב לכל המברכים. אמי'לה - החיבוק שלך מורגש בגוף אפילו הוא נשלח בצורה וירטואלית, ממש הרגשתי את מגעו
בחוזר. דני, מצא חן בעיני ה-17% של אילת אל תהיה קמצן
, כבד אותנו במילותיך יודעת אני כי יש המון בתוכך להעניק לנו - כמה נקישות על המקלדת והרווחנו. ולגברת הנופשת על שפת הים באילת את נהדרת שלקחת את הנייד מרגישים שאינך יכולה להיפרד מאתנו - וזה אומר הרבה
ולכל השאר - מנורה - בימבו - בועז - חווה - יעלי - מקסימה חונה - ליידי סנו - מאור - לאה - מישו - טוליפ - פאזי - אנג'ל - טרה - אנימו - איפה את אנא הלכת? זהו - עשיתי רשימת מתפקדים - אני אוכל את עצמי אם שכחתי מישהו ועמו הסליחה. בידידות
offe

למעלה