יש!

שובל09

New member
יש!

קניתי היום בואה!!! רד טייל... כנראה נקבה, בת שלוש שבועות, 40 ס"מ...!! ב-350 ש"ח!!

שובל09

New member
תודה!.. ו...

משהו מנהריה... נשארו לו עוד שתיים כמו שאני יודע... אבל לא בטוח שבמחיר הזה, כי זה היה אחרי שאבא שלי ממש שיכנע אותו... :)

o r i 6 6 6

New member
הנה זה קרוה שוב...

עוד אחד שחושב שיש לו רד טייל...האמת זה מתחיל להיות מצחיק/עצוב אז שמישהו אחר יעשה את העבודה הפעם כי לי אין כח לשכנע עוד אחד שיש לו אימפרטור

שובל09

New member
תקשיבו!!!!!

נמאס לי מכל ההערות המגעילות התחילו להיות בפורום!!!! אני לא המבין הכי גדול בנחשים "כמוך" ולפי מה שאמרו לי זה רד טייל!!!!!!!!!!! אז מספיק להיות אנשים דוחים!!! ויונתן, אני חייב לומר שהפורום שלך הידרדר!! ואם אתה לא תעיף מכאן את האנשים האלה הפורום יהיה נורא...

o r i 6 6 6

New member
שמע

אני לא מזלזל באף אחד...פשוט קצת נמאס מהקטע של הרד טייל בזמן האחרון...אולי אצלך זה לא המקרה ואתה באמת לא יודע שיש רד טייל ויש אימפרטור וזה שונה..אם זה המקרה אז מצטער

אורי נמאס כבר הקטע שלך

במיוחד לאור העובדה שתפתיע אותך, אתה טועה! השם הנפוץ כמעט לכל הבואות קונסטריקטור זה רד טייל. בין אם היא הגיעה מבוליביה ובין אם היא הגיעה מקולומביה. לבואה קונסטריקטור קונסטריקטור נהוג לקרוא "רד טייל אמיתית" בכדי להבדיל אותה מכל האחרות. בכל ספר וגם מאמר שתקרא על בואות קונסטריקטור אני חושב שתראה שקוראים לנחש בואה אדומת זנב. זה בסך הכל תיאור של הזנב, ויש הרבה בואות שהן לא קונסטריקטור קונסטריקטור שיש להן זנב אדום ולפעמים גם יותר אדום מזה של הקונסטריקטור קונסטריקטור. אז תפסיק לנסות לתקן את כולם כי זה באמת מעצבן.

למעלה