יש

jefro

New member
יש

פה מישהו שבא לגיבוש לשייטת 13 ביום ראשון הבא?

סיימנו 12 שנות לימוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אם עברנו את זה, כל השאר כבר קטן עלינו

S a l i t

New member
אנחנו פשוט תותחים.

לא יעזור ש-ו-מ-ד-ב-ר סיימנו 12 שנים במוסד הארור הזה. יתגדל וישתבח שמיי רבה (או משהו בסגנון..) אלה את כלה

שום שכחתי ושום כלום

שאשכח את מירי?! פשוט כתבתי כאן את שמות אלו שנמצאים בפורום. באמת היה ענק! "איזה מסוק זה?"

jefro

New member
לא

נעים לי להיות בוטה, אבל השאלה הייתה אם מישהו בא לגיבוש ביום ראשון?, לא מתי סיימנו ללמוד,או מי היה במסע חוף!!! אז משהו מגיע? וגם אני סיימת ללמוד! איזה כיף זה לדעת שאני לא אראה יותר את חדשי (הנהג הכי לחוץ בעולם) על בסיס קבוע...

אלעד לך תמות!

מה אתה רוצה? מה קרה? אפחד לא ענה, אז כתבתי משו (זאת אלה דרך אגב...) תרגע חבוב! אגב, לא יפה שלא באת למסיבת סיום שלי... נעלבתי....

jefro

New member
טוב,כנסו

דפנה ממטה יהודה, את צריכה לקחת דברים יותר בקלות,בכלל לכל חברי הפורום- אני חייב לציין שאתם מתחילים להיות כמו החבר'ה בפורום אופניים. אולי תתחילו לצחוק יותר?!, בשני הפורומים (אופניים והפורום הזה) כולם רציניים ותוקפים אחד את השני... תיהיו קלילים... אז דפנה- חולה עלייך בובה. אהוד- לך תתפגר יא נבל... מתי הייתה המסיבת סיום שלך? ולמה אתה לא מזמין אותי?! אהוד,אני מרגיש כאילו אתה לא אוהב אותי יותר...

אגב זה לא היה בטקע של לכעוס...

אותי זה הצחיק ואמרתי את מה שאמרתי בציניות. ואל תדאג אני כן לקחתי בקלות. ואם כבר בנושא אז דברנו על משהו שלא היה קשור אליך...לא סוף העולם. (=

אם אף אחד לא הגיב ...

סימן שאף אחד לא יגיע, או שאף אחד גם ככה כבר לא יענה. אז מה מפריע לך שניצלנו תשירשור לדברים שכן מגיבים אליהם..?

רציתי גם כן לענות לשאלה הזאת..

אבל הייתי במחשב של דודים שלי.. אז זה היה מטומטם אם הייתי כותבת וחצי מהאותיות לא היו נכתבות.. P= וכשהגעתי לכאן.. הייתי במחשב של אחותי וזה משם לא שלח לי את ההודעות.. ואז שחכתי ועכשיו את ענית כבר! =)

למעלה