יש!!!!!!!!!!!!!

Colonel AK

New member
יש!!!!!!!!!!!!!

אמרתי לכם!!!!!! Israel is the mole חחחחח.... זה היה כזה ברור מההתחלה.... תאכלו את הלב!!!!!

Levinzone

New member
אווווף

אני הייתי בטוחה שזאת סיגי, עד הרגע האחרון אוווף

PsiChO

New member
הודעה (בלאקסטאר תקראי את זה...)

אוקיי.. לפני כמה שעות פירסמתי הודעה שאומרת שישראל הוא החפרפרת וזה רק בגלל שזאת האפשרות הכי פחות הגיונית. לא ראיתי פרק אחד בחפרפרת והפיסה היחידה שראיתי זה כמה דקות עכשיו שהם עשו את המבחנים שלהם, וצדקתי. בלאקסטאר... את זאת שטענת כל כך הרבה זמן שסיגי היא החפרפרת ואת זאת שראית את התוכנית כל כך באדיקות... חחחחחחחחח מי האידיוט עכשיו? פסיכי*נה נה בננה לבלאקסטאר...

goldy

New member
ישראל - הוא החפרפרת!

סתם בא לי לכתוב הודעה שזו כותרתה

*superstar*

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט בשוק!!! בחיים אבל בחיים לא הייתי חושדת בישראל!!! יפה יפה לכל מי שחשד בו! אני עדיין בהלם טוטאלי! עדי.

kit k@t

New member
למה?????

עדיין לא הבני למה אנשים כל כך מתעניים בסידרה הזאת היא פשוט סתומה למי אכפת מי החפרפרת??????????? בטח שלא לי!! ואני לא מבינה למה לכם? טוב אבל בכל אופן כל הכבוד לך פסיכי אתה ידעת משהו שרבים אחרים לא ידעו אגב האייסיקיו שלי לא ממש עובד אז מתי שהוא יעבוד אני ישר אחפש אותך קאט נ.ב ארז קאט זה שם סקסי?????????????????????????? תודה

Colonel AK

New member
high stake

אני יודע שאני מגזים אבל... אתם תראו איך אני מנחש ביום אחד גם מי החפרפרת וגם מי מיס אמריקה!!!! כן, כן!!! מיס אמריקה היא מיס טקסס! נתראה עוד שעה, ונראה מי צודק. דרך אגב: נכון לכתיבת שורות אלו, יש לי סיכוי 1 ל-10

Colonel AK

New member
נכון לכתיבת שורה זו

סיכוי של 1 ל-5 שמיס טקסס אכן תהיה מיס אמריקה. האם הקולונל (או בעברית צחה: אלוף משנה) יעשה את הבלתי אפשרי?

*superstar*

New member
אני דוקא...

נוטה לכיוון מיס נוודא (או איך שלא כותבים את זה!!!)! אבל אנחנו עוד נראה!

Colonel AK

New member
כן!!!!!!!!!!

הוא עושה את זה!!!!!!!! פעמיים ביום! אולי כדאי שאני אשקול קריירת קריאה בקפה... או לכל הפחות, קריאה בצהוב שבאוזן!

black soul

New member
חרא!!!!

וואו... אני כל הזמן חשבתי שזה עודד. ואחרי שראיתי שזה ישראל, הרגשתי כל כך מרומה ופגועה. יש לי שאלה - ממתי ישראל עשה משהו לרעת הקבוצה? ואם הוא עשה כבר כמה פעמים זה היה בדיוק??? אני חושבת שכאן המשמעות ``חרפרפרת`` לא היית קיימת אלא רק בשאלון שהם יתבקשו למלא. אוף!! זה כזה מכעיס!! למה הסתכלתי בכלל על התוכנית המרמה הזאת!?? אני מרגישה ממש טיפשה! הם שיטו בי!!! black soul

black soul

New member
דיי כבר לדבר על החפר...!!!!

אני לא מסוגלת לשמוע/לקרוא את המילה הזאת!!!! זה הורג אותי!!! שיטו בי!!! איך נפלתי בבפח הרייטינג??!!

Sprite

New member
מה החפרפרת עושה???

יופי ישראל הוא החפרפרת אבל מה הוא עשה???

מיכל = בורה בנוגע לטלוויזיה.

אני יודעת שחרשתם שעות על התכנית הזו (יעל לפחות), ראיתי פרומואים, שמעתי על זה באינטרנט, אבל אני חייבת לשאול... מה זה לעזאזל החפרפרת???? ובאותה הפגנת בורות מדהימה, אני אשאל את אותה השאלה של רונה שמצאתי אותה שימושית מאד: יופי לישראל שהוא החפרפרת, אבל מה עושה החפרפרת הזו בדיוק???

למעלה