יש !!

Zack DA

New member
יש !!

הייתי הראשון שהצביע בסקר החדש. והרי כאן הסקר מתחלף בערך פעם בשנה, אז... כל הכבוד לצחי על ההבחנה המהירה בעדכון הסקר. תודה תודה.

בלי שום קשר...

מעיפה מבט בשביל לומר שלום. זהו ביקור חטוף וקצרצר אז שיהיה לכם חג שמח ורק טוב הייתי....

tygger

New member
כן, תודה.

לקח לא מעט זמן. אתה תמיד יכול להציע הצעות לסקרים (אלי במסר אישי). הרי יש לך מספר תשובות ציניות בדיוק כמו שאני אוהב לשים בסקרים.

tygger

New member
הלוח הזה מספיק לדעתך?

לכל האנשים שמתו שם? אני לא יודע למען האמת אם זה מספיק. כל המזכרות שהיו שם נעלמו ובמקומן יש רק לוח ברסל. זה מספיק?

Weird Eyal

New member
תשמע

אז מה כן מספיק? אולי שיעשו פסלים של כל מי שמת שם? מעניין אותי מה לדעתך צריך לעשות שם.......

tygger

New member
פסלים בגובה כל-בו שלום!!!

לכל אחד! ואוטובוס תלוי באויר. שיקראו לדויד קופרפילד. אבל ברצינות אייל. אני באמת רוצה לדעת אם זה נראה לכם מספיק הלוח הזה. אני ללא דעה בנושא הזה ולכן אני שואל. אני טוען שיש להמשיך את החיים היות וזה לא ישנה למתים כלום יותר. (חוץ מזה שענבל כבר אמרה שחיים לא בבית).

GALI02

New member
זאת שאלה ממש קשה

אם אתה שואל אותי-אחת שלא מעורבת רגשית-אז בעיני הלוח הזה מספיק. השאלה מה משפחות ההרוגים חושבות ולפי זה לדעתי,צריך להיקבע דבר.

tygger

New member
לא יודע, השאלה היא אחרת

האם באמת המשפחות צריכות לקבוע? כי אז הם באמת ירצו משהו בגובה כלבו שלום... והאם צריכים פשוט להתעלם מזה ולהמשיך הלאה? האם יש איזה פשרה שניתן למצוא באמצע הדרך בין אנדרטה לבין כתובת קטנה על הקיר? ומי צריך לקבוע את ההנצחה, אם בכלל.

GALI02

New member
אני דווקא לא חושבת שזה מה שהן יירצו

וככל שאני מעמיקה בנושא הזה הכל נראה לי מיותר וחסר משמעות אחרי אובדן כזה. שום אתר הנצחה אם זה מגדל בגובה חמש קומות או לוח על הקיר לא ישנו את העובדה המצערת שהאנשים האלו פשוט לא יחזרו לעולם. אני יודעת שלא עניתי על השאלה אבל באמת שאין לי מושג מה נכון לעשות כאן.

tygger

New member
דווקא ענית בדיוק על השאלה.

תשובות כאלה ואחרות. אין פה תשובה נכונה או לא. זה שאלה של השקפה.

Weird Eyal

New member
שמע אופיר

כמו שאמרתי לי זה נראה מספיק מאוד דיי מה צריך את כל החגיגה שמסביב? פתאום זה נהיה מוקד עלייה לרגל וכולם אוכלים שם בבורקס כי הבורקס גם נפגע והם יצאו גיבורים וכל הבולשיט..... אז כן ולח ברזל שמציין מה קרה שם מספיק לדעתי

Zack DA

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

אקח זאת כמחמאה. אפשר בהחלט לסדר משהו. אני תמיד מחליף סקר ביום הראשון של כל חודש.

למעלה