יש!

fcfighter

New member
יש!

חיצללתי שוב! זה כבר קורה לי כמה פעמים בשבוע,יש לי חלומות שאני עושה בהם מה שאני רוצה אבל אני לא בהכרח צלול לגמרי, אני עדיין לא מבין שזה חלום - נו טוב היום גם קיבלתי צלילות... חיצללתי בדיוק לפני חצי שעה ורשמתי את החצלול ביומן ככה שאין לי כח עכשיו לרשום אותו..., אני אומר לכם, ממש קשה להירדם שוב...

LucidGuess

New member
שתוק, יא מניאק....

באיזו שיטה השתמשת? מתי היה לך קשה להרדם שוב, לפני החצלול? כאילו באיזו שעה ניסית וכמה ישנת לפני זה? תירשום כאן את החצלול ומיד! תפסיקו להיות מעצבנים כאלו, להגיד שהיה לכם חצלול ולא לירשום אותו! כאילו דאא??
Lucid

fcfighter

New member
מי מניאק ?!?

במחשבה שניה, אני יספר אותו אבל הוא גס!... אבל אני יספר את מה שבאמת מעניין אתכם (בעדינות). היה לי קשה להירדם אחרי שחיצללתי, אולי בגלל שנהייתי יותר מידיי עירני... לפני שהלכתי לישון חזרתי על המשפט "אני אזכור את החלומות שלי כשאתעורר." ובאמת התעוררתי (לשניה) דיי מוקדם ועייף אחרי אחד החלומות שהיו לי, ברגע הזה תפסתי שהתעוררתי וניצלתי את זה כדי להיכנס לחצלול, אמרתי איזה פעמיים "בחלום הבא אני אהיה צלול" ואיבדתי מודעות מרוב שהייתי עייף. מיד לאחר מכן חלמתי ובאמצע החלום הבנתי שאני חולם, (בחלום) סיפרתי לאיזו אחת שחלמתי עליה וסיפרתי לה את מה שעשיתי לה בחלום אז היא אמרה לי שעכשיו אני יכול לעשות רק 10% ממה שעשיתי לה בחלום (כן אני יודע שזה טיפשי...
) ותוך כדי זה שאני מנשק אותה קלטתי שאני חולם, מאוחר יותר הגיעה עוד בחורה שהייתה אמורה להיות המדריכה שלי לעינייני בנות (ממש תסריט שהוכן מראש, ידעתי בדיוק מי זאת הבחורה הזאת), המדריכה רצתה לאני ינגן לבחורה ההיא בגיטרה אבל לא הצלחתי, כאן נהייתי ממש צלול (בלי תרגילים ובלי כלום) אז רציתי לדפוק גם אותה, אז הוצאתי את האהמ.. כן אבל היא סלדה ממני והתרחקה אז נתתי לה פקודה מוחית שתתקרב בחזרה (הנה משהו מעניין, בזמן הפקודה המוחית החלום נהיה מעורפל לשניה) ואז פקדתי אבל לא בקול "הגבר צלילות" והתעוררתי
אני אף פעם לא מספיק לדפוק... כמה נורא.

KEiN

New member
אין דפיקה לרשעים,

אוליי תבוא אליה תדבר איתה קצת תישבו על כוס קפה, תדברו, תהיה רומנטי, תבחר איזה מקום שרמנטי (וקר), תציע לה את המעיל שלך, תהיה ג´נטלמן, תגיד לה כמה שהיא יפה, מה אני מקשקש? טוב בקיצר אין לי מה להגיד אז אני מקשקש ביי....

fcfighter

New member
סתום יא קוקסינל!

רואים שאתה לא יודע איך מתייחסים לכוסיות

KEiN

New member
צודק ../images/Emo7.gif

או לפחות נגיד שאתה צודק
ליל"צ

GSprtie

New member
קורה...

גם לי קרה, בחלום הראשון שלי, כאשר העברתי את היד דרך הקיר בתור בדיקת מציאות הכל נעשה מעורפל לרגע וכשהפסקתי להזיז את היד חזר להיות יציב לגמרי. אגב, אם אתם רוצים חלום ארוך נסו להתעורר ב 7:00 בבוקר, ולחזור לישון 10 דקות מאוחר יותר, עובד לי יעבוד גם לכם.

KEiN

New member
זה מה שקורה כשאנו כלכך מקובעים

במציאות פיסיקלית,
כל משהו שנוגד אותה גוזל מאיתנו טונות של אנרגיה צלול, תרפו מן המציאות, ויהיה יותר כיף בחצלול
איזה תחמן אני
ביי

KEiN

New member
נו, בטח שכן ../images/Emo6.gif

איזה מנהל פורום אכזר...

למעלה