יש!

בבקשה ../images/Emo13.gif

דיג´י ביצת האמינות הופכת לסאבמארימון ואתה יכול לשחות איתו אל היבשת המערבית. פשוט לך אל הקצה של היבשת הדרומית, ליד המכון של גארודומון, יש שם מן ריבוע כזה שאם תעמוד עליו אתה יכול להשתמש בביצה. יש בעוד מקומות בעולם ריבועים כאלה, אלה קיצורי דרך טובים.

wallace

New member
יופי

אבל שוב נתקעתי.... סרקתי את האי החדש ומצאתי מקומות אבל עכשיו אני הולך לאי הצפוני ביותר (מעל אסוקה סיטי אם אני לא טועה) ושם יש דווידרמונים שרוצים איתי קרב קלפים, איך אני מתחזק עם הקלפים? אני קונה קלפים אבל בקרב הם לא מופיעים

אוקיי איבדתי אותך

הפסקתי לשחק כשהגעתי לסרבר השני ששכחתי כרגע את שמו (כי פשוט לא הייתי בבית =/) ועדיין לא הייתי ביבשת הצפונית. ביבשת במערבית יש קטע די מסובך שהולכים לעיר ונלחמים נגד המנהיג אבל אח"כ מסתבר שזה לא המנהיג האמיתי ואתה צריך למצוא את האמיתי במדבר שיש לפניו אגומון וגילמון שמזהירים אותך. המדבר הזה די מסובך ולקח לי שעות לגלות איך לעבור אותו. ובקשר לקלפים, עדיף למצוא אותם מאשר לקנות אותם. כנראה אין לך מגפי עץ עדיין. תחזור ליבשה המזרחית ליד העיר אסוקה, לך לפלאג קאפ ויהיה שם ילד שיבעט בעץ ויגיד לך שוימון נתן לו מגפים מיוחדות שבועטים איתן בעצים כדי למצוא את קארדמון, דיג´ימון מיוחד שאם מנצחים אותו הוא נותן לך חבילת קלפים. לך לעיר אסוקה ותיכנס לחנות הראשונה משמאל ודבר שם עם אנשים עד שמישהו יגיד לך איפה וימון נמצא. לך לשם ווימון ישחק איתך משחק מחבואים ואחרי שתמצא אותו הוא יתן לך המגפים. יש אפשרות לערוך את החבילות קלפים שלך, תחפש את זה בתפריט אפשרויות או שתשאל את דייברמון.

wallace

New member
אמממ

לא הצלחתי להשיג את וימון דיברתי עם הילד הזה בפלאג קאפ והוא אמר לי משהו על אסוקה אין, כשדיברתי איתו שוב הוא אמר שהוא לא בדיוק זוכר משהו הלכתי לחנות מצד שמאל של הכניסה של אסוקה ודיברתי עם כולם אבל אפחד לא דיבר על וימון אה וד"א איך עברת את המדבר הדרומי של היבשת המערבית? שיחקתי איזה שעתיים ולא הצלחתי

wallace

New member
אמממ

לא הצלחתי להשיג את וימון דיברתי עם הילד הזה בפלאג קאפ והוא אמר לי משהו על אסוקה אין, כשדיברתי איתו שוב הוא אמר שהוא לא בדיוק זוכר משהו הלכתי לחנות מצד שמאל של הכניסה של אסוקה ודיברתי עם כולם אבל אפחד לא דיבר על וימון אה וד"א איך עברת את המדבר הדרומי של היבשת המערבית? שיחקתי איזה שעתיים ולא הצלחתי

למעלה