יש!

burhtk1

New member
יש!

הצלחתי ללכוד בדיג´ימון וורלד 2 את גריימון מתכתי הוא מה זה חזק הנה תמונה שלו

דיגי´מון וורלד *_*

יש לי את 1 ו-3 בפלייסטיישן חסר לי את 2 אבל אומרים שהוא הכי פחות טוב אז לא נורא... ולמה הגרפיקה נראית ככה? של 1 כבר הרבה יותר טובה o_O עכשיו אני באמצע השלישי והצוות שלי הם גראפ-ליאומון, מגנה-אנג´מון וגראוולמון מלחמתי!

burhtk1

New member
אםם..

בדיג´ימון וורלד 2 אפשר לעשות דיג´י גדילת די אן איי אבל זה לא ממש שווה כי למשל אם מחברים אלוף+אלוף=טירון והלאה ככה.... וכול מה שרע בדיג´ימון וורלד 2 זה שאין איכות של טבע...אבל יש מלא דיג´ימונים ומתקפות יותר יפות מדיג´ימון וורלד 3 (יש לי אותו למחשב)

star_female

New member
הא! אני מבינה מה כתוב שם ^_^

ahhh! "Ah!? You´re MetalGreymon!?" המ.. הילד הזה חמוד ^^

OMEGA Kaphwan

New member
כמה עצות

כאחד שסיים את המשחק (לפני הרבה זמן ועוד ביפנית) הנה כמה דברים הגריימון הזה חלש כרגע הוא נראה חזק אבל השימוש הטוב ביותר שיהיה לך בשבילו הוא בשביל להשיג דיג´ימונים יותר חזקים על ידי FUSIONS כי דיג´ימונים שאתה מגדל הרבה יותר חזקים מד´יגימונים שאתה תופס נסה ללכת עלMACHINEDRAMON הוא כנראה הכי חזק במשחק אבל די קשה להשיג אותו ברגע שאתה משיק אותו ואת המתקפה שלו (שהיא הכי טובה במשחק) תוכל ללכת על מי שאתה רוצה

burhtk1

New member
?תסביר לי איך לתפוס....

את משינדרמון...אה והגריימון מתכתי הזה דיי טוב הוא השמיד לי את הדיג´ימונים פעמים עד שהצלחתי ללכוד אותו נ.ב גם אני משחק את המשחק ביפנית אבל אני מצליח לא רע...אז אתה יכול להשביר עוד על המשחק? אפילו שיש לי כבר אתר שאני לוקח ממנו את הפרטים...

OMEGA Kaphwan

New member
המממ

אפשר לתפוס אותו רק במבוך האחרון וגם שם זה מאד קשה לתפוס אותו בשביל להשיג אותו אתה צריך SKULL GREYMON בשביל להשיג ס.גריימון צריך גריימון עם 9 FUSION POINTS זה לא קל אבל שווה את ההשקעה

burhtk1

New member
אםםם יש לי רק בעייה אחת קטנה...

הגריימון שלי היבד את היכולת דיג´י גדילה.... הוא עם איזה 999999999 נקודות שזאת אומרת שיכולים להגדיל אותו רק אם מחברים אותו לדיג´ימון אחר.. אני מיתכוון לחבר אותו ולהשיג וימון...

Goggle Girl

New member
מאיפה אתם משיגים את המשחקים!?! ../images/Emo23.gif

@_@ שלחו לי הודעה בפרטי, גם אני רוצה!

wallace

New member
תגידו

למי יש פה דיג´ימון וורלד 3? אני נתקעתי במקום שצריך להכנס לאדמין סנטר ואני לא מצליח לעבור את השומר

אני אני אני

אם אתה איפה שאני חושב שאתה במשחק אז מה שאתה צריך לעשות זה להתחפש להפוך לדיג´ימון כי רק דיג´ימונים ללא מאמן יכולים להיכנס אל האדמין. אתה צריך לדבר עם קייל והיא תגיד לך שיש זוג זקנים שדיברו על דרך להפוך לדיג´ימונים. רד לפלס התחתון של העיר אסוקה (דרך אחת הדלתות במלון שבעיר) ושם יהיו אגומון כחול ואגומון ורוד שאלה היו הזקנים והם יגידו לך שאטמון נתן להם את התחפושות האלה. לך לדבר עם אטמון שנמצא בביוב אבל במקומו יהיה שם בן אדם. לך לדבר שוב עם קייל והיא תגיד לך שהאדם הזה בעצם היה אטמון בתחפושת, עכשיו לך לדבר איתו שוב והוא יתן לך את התחפושות. בהצלחה

burhtk1

New member
צריך עזרה...

עברתי בדיג´ימון וורלד 2 את קוואג´מון (הבוס) ואת 2 העוזרים שלו ומתי שאני מגיע לדומיין הבאה אז אני לא יכול לעבור בקומה השנייה בגלל שיש מעגל חשמלי שלא נותן לי לעבור.... מישהו יודע איך לעבור את זה?

burhtk1

New member
הנה תמונה של העזרה..

תמונה (איפה שנתקעתי במשחק) ואין לי מושג איך לעבור את המחסום

burhtk1

New member
מישהו יכול לעזור לי?

בשאלה ששאלתי....אני צריך עזרה בדיג´ימון וורלד 2.....

wallace

New member
תודה!!!!!!!!

עכשיו התקדמתי מאד! קיבלתי את דיג´יביצת המהיימנות מהביתן איפה שיש הרבה סידראמונים מה אני עושה עכשיו עם הדיג´יביצה?

למעלה