יש!!

Roy1232

New member
אל תחשוב שלהיכנס לש"ש זה כל מה שאתה צריך

אני מגיע לזה לפחות פעם בשבוע ולא יוצא לי מזה כלום. השיטה - WILD שמידע עליה תוכל למצוא ע"י גיגול פשוט, או כמובן באופן ספונטני.

מעולם לא חשבתי כך.

אבל הבנתי שזו חתיכת חוויה בפני עצמה. נראה לי שכל מה שהצלחתי להגיע אליו זה לשמוע לחצי שניה קולות של אנשים מדברים, ולדמיין שאני משותק [אם באמת רציתי יכולתי לזוז]

Roy1232

New member
בעיקרון - יש אפשרות תזוזה, אבל לא מיידית

אתה משותק, וברגע שאתה מנסה להזיז איבר כלשהו (או בכלל אם אתה מתרגש מעצם המעמד
) הגוף קולט שאתה ער ומוריד לך את השיתוק תוך 10-20 שניות. והחצי שניה של אנשים מדברים זו חוויה בפני עצמה - אתה שומע קטעי משפטים או מנגינות, מחשבות לא קשורות מתחילות לעלות בבלבול להכרה שלך - לפעמים אתה יוצא מזה בהפתעה למצב של עירנות מוחלטת, ולפעמים אתה נרדם עם זה. האמת ששמעתי דברים די חכמים שכבר קשה לי לזכור
. עוד משהו נחמד (אם כבר אז עד הסוף), לפעמים קופצים לראש גם קטעי חלום ישנים. כיף לא נורמלי להיות מודע לתהליך ההירדמות שלך

וולפהרט

New member
רק עכשיו קראתי על זה

על WILD וזה מזכיר לי משהו לא נעים שהיה קורה לי כשהייתי קטנה: הקולות האלו שמתוארים: חלקי משפטים, מנגינות וכל אלו- הייתי שומעת אותם כשהייתי ערה ולבד בבית... זה היה מפחיד. הייתי חייבת לעשות רעש או לדבר כדי להעלים אותם זו בטח לא כל כך תופעה נורמלית...

silverhawk

New member
אני לא יודע אם יש שיטה שעוזרת להגיע למצב הזה

לעיתים זה מגיע כתופעת לווי של התעסקות בנושא החלומות הצלולים, אבל זה משתנה מאדם לאדם.

למעלה