יש !

קיר קמט

New member
יש !

קולורדו מנצחים את דטרויט 2-1 במשחק החמישי היום בלילה כדי לעלות ליתרון 3-2 בסדרה...... נצחון בהארכה משער של פטר פורסברג... I Love This Swede.. טוב נקווה שזה יספיק.

power play

New member
המשחק משודר עכשיו בטלויזיה

תראו הוקי זה טוב לבריאות.

HebrewHockey

New member
כי אתה לא נכנס לאתר שלי.

יש לוח שידורי טלויזיה בעמוד הראשי.

power play

New member
אתה יודע

אולי תשים פעם בהודעה שלך קישור לאתר הזה שלך שאתה מדבר עליו כל הזמן

קיר קמט

New member
דווקא נכנסתי אליו לפניי יומיים.

ותכננתי להכנס אליו היום כדי לקרוא קצת על החוקים. יש שם על החוקים ? (אני עדיין מנסה להבין מתי שורקים לאופסייד.)

MADPUCK

New member
שורקים לאופסייד....

כאשר שקחן מקבוצה מס´1 מכניס את הדיסקית לאופנסיב זואן (מעבר לקו הכחול) ברגע שעוד שחקנים מקבוצה מס´1 כבר נמצאים בה, או נכנסים יחד איתו\לפניו... בכללי גם אם שחקן עובר את הקו הכחול לפני הדסקית (קרי, מסתובב משהו.. ככה שהוא עובר את הקו הכחול עם הגב כלפי השער של קבוצה מס´2 והדיסקית נכנסת אחרי שהוא כבר חצה את הקו... זה אופסייד) גם המשפט ההפוך נכון...(נשמע כמו ספר מתמטיקה....) "הדיסקית חייבת להיכנס לאופנסיב זואן, לפני השחק\נים" לכן גם הרבה פעמים קבוצות משתמשות בטקטיקת (DUMP & CHASE) אפונסיב זואן=OFFENSIVE ZONE שהיא החלק של המגרש הנמצא בין קו כחול אחד וקצה המגרש (BOARDS) שאליו מתקיפה קבוצה מס´1... (בו נמצא השער של קבוצה מס´2) מקווה שהבהרתי...

HebrewHockey

New member
תסתכל בתוכן בצד ימין בעמוד הראשי

יש שם מדורים על החוקים, על ה-penalties, עם עובדות ומספרים שקשורים למשחק, ומילון הוקי של כל המונחים הנפוצים.

קיר קמט

New member
טוב , נדפקנו.

הולכים למשחק שביעי בדטרויט. אני מתחיל באמת לשנוא אותם.

Sheepe D

New member
לקולורדו היה רק מזל!

היה להם מזל בגול האחרון... האשק נפל קצת מהר מדי והפאק עבר... היום יש את המשחק... מממ... אני ממש בלחץ, לא יודעת למה, אבל אני בלחץ ענק! גו דיטרויט!!!!!! כבר נראה מי ינצח! (בטוח שדטרויט) דטרויט פישלו הפעם אבל היום.... הם לא!

קיר קמט

New member
אל תדאג לנו.

אומנם אם אני אשתחצן עכשיו אנחנו בטוח נפסיד , אבל אין מנוסים מקולורדו במעמדים של שבעה משחקים , ומה אתה יודע - אנחנו אפילו מנצחים ברובם !!!!!! אה , ואין לי ספק בכלל שבסופו של דבר הם יאכלו את קרוליינה.

למעלה