יש x man 3?????????
א אייסי לי New member 23/7/03 #2 כן יש! ב2006.. -חרוז! נצל"ש!!! אנשים חזרתי מ4 ימים של סבל ולימוד מתמטיקה אצל דוד שלי.. - מורה למתמטיקה.. שאגב מכיר את בני גורן.. חרא.. אממ קיצר חזרתי!!! התגעגעתם אלי?!
כן יש! ב2006.. -חרוז! נצל"ש!!! אנשים חזרתי מ4 ימים של סבל ולימוד מתמטיקה אצל דוד שלי.. - מורה למתמטיקה.. שאגב מכיר את בני גורן.. חרא.. אממ קיצר חזרתי!!! התגעגעתם אלי?!
S shlomitosh New member 23/7/03 #3 אף אחד לא עונה לי אז אני יענה לי! שלומית!! נשמה שלי!! גוף שלי!! אני!! מה נשמע?? איך היה? התגעגעתי אליך!!! ממוווווווווווואאאאאהההההההה
אף אחד לא עונה לי אז אני יענה לי! שלומית!! נשמה שלי!! גוף שלי!! אני!! מה נשמע?? איך היה? התגעגעתי אליך!!! ממוווווווווווואאאאאהההההההה
א אייסי לי New member 24/7/03 #8 |../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif איזה כבוד!! תודה!
|../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif איזה כבוד!! תודה!
F frodo1 New member 24/7/03 #9 שלומית למה את עדיין משתמשת בכינוי שלך למשחק? אמרת שלא תשתמשי בו אחרי המשחק.
H Hellbeast666 New member 25/7/03 #12 מכיר את בני גורן???? שיתקע לו 40 סכיני עינויים יפניים בבטן לחרא הקטן!(בני גורן)
S shlomitosh New member 25/7/03 #13 כן שהוא אמר לי התפלאתי שהוא עדיין חי.. חשבתי שרצחו אותו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן שהוא אמר לי התפלאתי שהוא עדיין חי.. חשבתי שרצחו אותו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח