יש SC עכשיו, רק שתדעו

מ י ל ר

New member
יש SC עכשיו, רק שתדעו

בגלל הדפקה ב-MTS

ממש לא נכון. זה...

בגלל ...... כיסאות. האקרים מצאו דרך להפוך את הכיסאות הזמניים שנקסון הוציאו באיוונט גאצ'פון - מזמניים לכיסאות לתמיד...... אז נקסון הוציאו את הגאצ'פון של הכיסאות מהקאש שופ והרווחים שלהם ירדו קצת. עכשיו הם יתקנו את זה. מעניין שגאצ'פון מתקנים תוך יומיים. כבר יותר משנה אנחנו מחכים שיתקנו את הבאג ב HT וכבר חודשיים את הבאג של הפוטנציאל....

מ י ל ר

New member
אבל אי אפשר להכנס ל-MTS

שנכנסים ל-MTS זה אומר "נכשל בטעינת הרשימה" ויוצא בחזרה למשחק..
הבאג של HT פשוט בדיחה, הבנתי שהאקרים משתלטים שם על המפות ועושים DC למי שרוצה להרשם. אמרת את זה גם פה אני חושב, אבל קראתי את זה [גם] איפה שהוא באתר של נקסון..

פשוט נדבקתם מסקניה

עכשיו אצלנו ה MTS עובד מעולה ולכם יש את מה שהיה אצלנו בשבוע שעבר......

מ י ל ר

New member
עכשיו שאני חושב על זה

זה היה גם וגם גם את אמרת את זה פה וגם קראתי בפורום של נקסון (אחרי שקראתי את ההודעה שסיוון פרסמה שם על השילד שלה, התחלתי לפרפרף שם קצת) ומישהו התלונן על זה שמאז ה-BB לא תיקנו בכלל את האלמנט סטאףף / וונד ואין אפילו בונוס של 10%, ושגם לא תיקנו את ה-HT והאקרים מתיישבים שם וכול מי שבא להרשם חוטף DC האק.

MomerS

New member
מה? נקסון, גנבים

הכסאות לא לתמיד?!?! איזה מזל אני חשבתי שאולי אולי... אני אקנה כרטיס אבל אז נזכרתי שבזבזתי טונה של NX על הסופריס של נקסון (שהיה לפני חצי חודש.... וקיבלתי חרא דברים...) חבל לכל מי שקנה כרטיס... אני לא ראיתי לא באתר ולא בחנות שזה מוגבל לזמן.... (טוב נו... לא כ"כ השקעתי בלקרוא את זה)

מ י ל ר

New member
רגע, מה זה בכלל כיסאות זמניים?

ולמה יש כרטיסי ג'אצה חדשים רק של כיסאות שעולים 4.5K אנקס? מה? מלחמה?

מ י ל ר

New member
אגב [אבישי] הצלחתי במשימה!

תראו איזה שווה ההרמיט הנטוש שלי
הוא לא יפה כמו ה-DB מיול שלי אבל עדיין זה לא רע בכלל! (יש לו בכליל זאקום על הראש אז לא יהיה בכלל שיער אבל למי אכפת, המשימה הושלמה!

מ י ל ר

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

לוקח דיי הרבה זמן להגיע למצב שהצבע עור לבן ביחד עם שיער טוב ועיניים יפות
בא לי לעשות את הקוסם לבן, נמאס לי שהוא שחום.. אבל את זה נעשה רגיל ולא דרך המעטפות (אם בכלל)

למעלה