יש RFM בכפר-סבא!!!

Mama Tok

New member
יש RFM בכפר-סבא!!!

אז אולי לא גיליתי את אמריקה אבל שמחתי לגלות שבפרידלנד כפר-סבא מוכרים RFM. המחיר 75 ש"ח

gudat

New member
כן גילית!

עכשיו לא צריך לרוץ למיסטר קייק... איפה זה בדיוק, ומוכרים שם עוד חומרים לעוגות?

Mama Tok

New member
למיטב ידיעתי לא מוכרים שם עוד חומרי

עוד חומרים לעוגות. זו חנות ממתקים (מצוינת!) ואפשר לקנות שם גם RFM. לא בטוחה שיש להם אריזות של 4 ק"ג באופן שוטף. אני הזמנתי במיוחד אריזה גדולה וחיכיתי מספר ימים. טלפון: 09-7483404 כתובת: היסמין 4 כפר סבא אם תרצי אני אסברי לך איך מגיעים.

Mama Tok

New member
חומרים לעוגות יש בהרצליה אצל אורן ג

בבי"ס לבישול של אורן גירון (נמצא בבית מרכזים מתחת לבנין סלקום)

gudat

New member
איך המחירים שם? וכן-

אשמח להסבר איך מגיעים לרח' היסמין.

Mama Tok

New member
מצומת רעננה

אם באים לכפ"ס מכיוון דרום נכנסים לרח' טשרניחובסקי, עוברים את המשטרה ואת בית המשפט מימין וברמזור הראשון פונים ימינה לרח' ששת הימים, נוסעים עד הכיכר הראשונה ופונים בה שמאלה. נוסעים עד הסוף (הרחוב מתחבר לרח' ויצמן בסופו) החנות נמצאת בצד שמאל ליד המסעדה.

לינצי

New member
איך מגיעים מכיכר מגדיאל

אני מקווה שאני מכוונת אותך נכון אבל בעבר הייתי נוסעת הרבה לכיוון את יוצאת מהכיכר לכיוון כ"ס עוברת את הכיכר הראשנה (ישר) ובכיכר השניה (איפה שעובדים בצד הדרך) פונה שמאלה ואז נוסעת ישר לכיוון הצומת של (מרכז שרונה) אבל לא מגיעה עד הצומת אלא אחרי כמה מטרים יש לך ימינה (אחרי מגרש כדורסל) את פונה ימינה לרח' צר ונוסעת עד הכיכר בכיכר פונה שמאלה (לרח' ששת הימים) ואז בכיכר אחרי את נוסעת ימינה ועד הסוף וממשיכה בהסבר שקיבלת מקווה שההסבר נכון

דלית 3

New member
עוד הסבר ועוד מידע

ממגדיאל את נוסעת לכיוון כ"ס ונכנסת לרחוב סוקולוב של כ"ס (זה שמוביל לקניון ערים). רמזור אחד לפני הקניון את פונה שמאלה לששת הימים ובכיכר הגדולה (כמעט בטשרניחובסקי) פונה ימינה לרחוב יסמין. זה כמעט בסוף מצד שמאל ויש חניה בין החנות והמדרכה. מאז שבנות השרון גילו אותו הוא בד"כ מחזיק גם את ה-4 ק"ג של המרשלג. אני "עובדת" עליו שיחזיק עוד מהחומרים המיתכלים כמו צבעים של ווילטון ו-CMC. הבעיה היא עלויות גבוהות של יבוא לצבעי מאכל בגלל הבדיקות הנידרשות. מקווה שהוא יגוון את ההיצע ויצטרף לנותני ההנחות. אני קונה שם גם שוקולד מריר 70% לקישוט וכתיבה. מזהירה מראש אוהבי שוקולד - החנות מטריפה ורק מלהסתכל משמינים

למעלה