יש
בשישי בערב

יש ../images/Emo78.gif בשישי בערב

היום בתיבת הדואר חולקו עלונים לפיצריה חדשה שנפתחה ביכין סנטר. הפיצריה פתוחה כל השבוע כולל שישי שבת בשעות 12-24 והם עושים משלוחים גם בשישי בערב, מה שעד היום לא היה בעיר. החסרון מבחינתי שהיא לגמרי לא כשרה - מכינים פיצות עם נקניק, בייקון, בשר טחון, שרימפס ועוד כל מיני. הפלאייר שהם חילקו נראה לא רע, לגבי מחירים קצת יקר אבל לא הסטרי - טעם לא יודעת.

FreakOfNature

New member
ראיתי אותה, עוד לא ביקרתי בה...

צ'מעו היכין הזה יש לו פוטנציאל ליצור סצינת בילויים פתח תקוואית. הייתי מת לראות שם עוד איזה בר על רמה (סטייל הברולו), עוד בר יותר "מחובר לשורשים" (סטייל ה- news בראשל"צ, או הטרבין, שזה יהיה בכלל להיט... *הבהרה: אני לא ערס*). ותגידו - אתם לא חושבים שהגיע הזמן שייפתח בלאק/אוונגרד/אגאדיר/דומיהם בקרית אריה?!

FreakOfNature

New member
אגב, מי שלא מעודכן, ביכין סנטר ובסביבתו יש

לא מעט מקומות - וכולם איכותיים אחד אחד: בתי קפה: קופי בין ארומה קפה ג'ו קפנטו לחם ארז (בקרוב) Bleecker (בקרוב) קפה בוקה מסעדות: אויאמה (אומרים שהיא אחת היפניות הטובות) ברולו mama rosso (הפיצה החדשה) פפריקה למון גראס (איפה שהיה איני אמרו לי) ועוד יש מקום ללא מעט מקומות, וכמו שאמרתי - בא לי שיהיה שם טרבין. "טרבין פתח תקווה" נשמע טוב, לא? (טיפה'לה ערסי אבל בקטנה...)

ביאטה

New member
OYAMA ממש מעולה !

אכלתי שם כבר כמה פעמים, ואף פעם לא התאכזבתי מאף אחד מהמנות

FreakOfNature

New member
דווקא מועדון לא חסר לי...

למועדון לא מפריע לי לסוע להרצליה/ת"א. פאבים!! זה מה שאני רוצה! ואם אפשר שיהיה להם צ'יפס טעים מה טוב

ביאטה

New member
נו, אבל איך ציפית

שיעבוד בשישי, ויהיה גם כשר !? אני מניחה שגם מי ששומר כשרות במידת מה יאכל שם, פשוט לא ייגע בכל ה "לא כשר" למיניו.

יש מקומות שפתוחים בשבת ומוכרים רק כשר

אני לא אוכלת חלב עם בשר או מאכלי ים, אני כן נוסעת בשבת וכאלו. ברור לי שלא תהיה למקום תעודת כשרות כי הוא פתוח בשבת. אבל שוב - איש באמונתו יחיה וכל אחד יאכל מה שהוא אוהב.

ביאטה

New member
נכון, לזה בדיוק התכוונתי

שממילא תעודת כשרות אין לו. ולא תהיה. והרבנות בפתח תקווה גם ככה ידועה מאוד, ולא - לא כי היא טובה.... היא ידועה דווקא בתחום אחר.

yoni la

New member
שחיתות? לא יודע.

אבל בתור אחד שדי מכיר מה הולך באיזור, אני חושב שאת (ניחוש שזו את) סתם מכפישה.

ביאטה

New member
ממש לא

אתה לא יודע מה קורה ברבנות, עד שאתה חוקר שם. בנוסף, כמובן למה שמתפרסם בתקשורת. אז אני חקרתי.

למעלה