יש

AGENT SHESH

New member
יש../images/Emo70.gif

על פי עיתון ירושלים דאדלי בדרך להפועל. מי שראה פה את ההודעות שלי בחודשים האחרונים יודע עד כמה אני מעריך את השחקן הזה, ולדעתי הוא יכול להיות שחקן מצוין בהפועל. ווילי סולומון גם הוא מתקרב לסיכום עם קליין, כשכרגע מדובר על סכומים בסביבות 400 אלף דולר שישולמו לסולומון. אני משער שבשילוב עם וולס ופולדינג\מישהו שיבוא במקומו - הקבוצה הזאת תרוץ חזק בליגה, ועם קבוצה כזאת - זה לא מוגזם לחלום על אליפות אפילו. מה גם שהפועל תשחק ביורופליג, וככל הנראה - אם תצליח - היא עשויה להגיע לשלבים הסופיים של המפעל, או אפילו לקחת אותו.

EL CHE VIVE

New member
כל שנה מוכרים לנו את הקבוצה

האולטימטיבית. "הנה השנה ניקח אליפות, עם קבוצה כזאת ונשמה כזאת מכבי אוכלת אותה" "הנה עכשיו גם לקחנו יולב וגם הגדלנו את התקציב והבאנו את קימני פריינד שהוא תותח על תראו איך לוקחים לפחות גביע" די מספיק אני לא בולע את זה הפעם וגם לא בפעמים הבאות יורופליג ניקח רק אם יתהפך העולם ואולי הוא יתהפך כמו שהתהפך שנה שעברה.

AmiTutiT14

New member
זהו בדיוק.

באתי לכתוב. אבל משה, תקרא את זה שוב. מכבי מאד מאד מעוניינת בו, ואני בטוחה שהוא יחתום שם במידה וגם הפועל תציעה (לצערי זה פרט יותר "איכותי" ברזומה, ושלא נדבר על הסכומים שהם יציעו לו...)

AGENT SHESH

New member
לא נראה לי.

למכבי יש את ניקולה וויצ'יץ', והיא מרוצה ממנו, היא לא תזרוק את אחד הסנטרים הטובים שהיו לה אי פעם בשביל לקחת סיכון עם דאדלי.

AmiTutiT14

New member
וזה גם משהו שהיה כתוב שם.

בגלל החוק של הזרים שמשנה הבאה יהיה מותר לקנות רק 4 או משהו כזה ובלה בלה.. אבל אתה יודע איך זה עם מכבי, הכל יכול להיות. אם בדרכים חוקיות או לא כל כך. בגלל זה אני חושבת שאם מכבי מאד רוצה את דאדלי, היא פשוט תשיג אותו. נחיה ונראה.

הם יקחו אותו

אם הם ירצו הם יקחו אותו וכנראה בתור מחליף במקום דיון תומאס הפצוע. אם כבר לא לקחת סיכון אז הם לא יקחו סיכון עם דיון תומאס שלא ברור איך הוא יחזור לאחר הפציעה. הם כנראה יביאו את דאדלי במקומו.

נצל"ש

אווג`בי חתם בכוכב האדום בלגרד וסים תמשחק הראשון עם 14 נק בקבוצה החדשה! אווג`בי היום רק בן 31 ואני חושב שהוא יכול לתרום המון, אבל יורם מנחם אמר לי שהיה מאוד קשה לאמן אותו!

נצל"ש

אווג`בי חתם בכוכב האדום בלגרד וסים תמשחק הראשון עם 14 נק בקבוצה החדשה! אווג`בי היום רק בן 31 ואני חושב שהוא יכול לתרום המון, אבל יורם מנחם אמר לי שהיה מאוד קשה לאמן אותו!

AmiTutiT14

New member
כן שמעתי.. שיהיה לו בהצלחה../images/Emo3.gif

אוףףף איך רציתי שהוא יחזור

AmiTutiT14

New member
אני?! אתהה!

Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
פעם ראשונה שעשיתי את זה (וזה גם לא היה בכוונה!!)

שiש

New member
לא, זה פאטה-מורגנה שלי :)

ומעתה אמור: "ברוכה השווה". חן חן :)

למעלה