יש

f o x g i r l

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

באתר של קשת שמו כבר את קטעי הוידאו מהתוכנית שהיינו במפגש הצילומים האחרון (עם חמסה, ויאיר ניצני, והמאד קלאב
) לחצו כאן

PopPy

New member
וזה יהפוך לשרשור התוכנית של היום,

מישהו אמר פעמיים בשבוע רב"י ולא קיבל?

Human Nature

New member
צנזורה?

אני יכול להשבע שאפרת מישורי אמרה לשמעון וללימור "תתבגרו". היא נשמעה גם יותר זועמת כשהייתי בצילומים. האם יש סיכוי שצנזרו?

מה שמוזר הוא

שסיפרת שהיא אמרה את ה "תתבגרו" הזה, אבל בתכנית שמעו אותה אומרת בסוף השיחה "תמיד יש מישהו בבית" או משהו כזה. באמת חיכיתי לשמוע מה היא אמרה, אחרי שסיפרת לי על זה.. אבל לא היה כלום! אתה בטוח שזה קרה?

BabeGirl

New member
eize yafe haya haperek hayom!!!!|בנ

tov hu haya yafe kmo kol perek!!hhhhh ha...ve derch hagav...sorry she ze lacha be anglit - ivrit pashut ein li ivrit be machsev...az sorry....
zehu...ein li ma od lichtov... bey.... P.S Purim sameach!!!!!!!!!!
!!!!!
In Love Darya

LoLo16

New member
תכנית מדאאאאימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל התכנית היה כזה "טעם של פעם".. ממש מצויין. החל מתלבושת הנצנצים של לימור, לדיבור היותר פרחי שלה, והמון סיפורים עליה
ממש נהנתי...
השיר של חמסה היה מצויין
שמתם לב ל"אני יכול לנסות!" החדש? "יכול להיות!", אפילו שמו אותו בפרומו
הקטע שעשו עם זה היה הכי קורע בארץ ("תשאל אותי אם עשיתי לך פאנצ'ר באוטו" "עשית לי פאנצ'ר באוטו?" "יכול להיות! תשאל אותי אם אני נוסעת לאנטוליה" "את נוסעת בפסח לאנטליה?" "יכול להיות! תשאל אותי אם אני רוצה להינשא לך" "לימור, את רוצה להינשא לי?" "כן!"
) הרג אותי הקטע עם: "יש ארבעה שרים בלי תיק.. כואב הלב.. אז איפה הם ישימו את השנדוויץ??"
הקטע עם איגור היה מצויין
היו עוד מלא קטעים טובים, התכנית עצמה היתה מצויינת

למעלה