יש
ל-

עודד א

New member
יש ../images/Emo184.gif ל-../images/Emo34.gif

איזה כיף, איזה כיף !!!! ניצלנו, אנחנו בדרך להתרפא מהיותנו הומואים. תודה לאורי גינת ששלח לי את האתר הזה, שמבטיח לרפא אותנו. בין הנרפאים יוגרלו פרסים יקרי ערך (חולצות צמודות, נעלי עקב ורודות, אביזרי איפור וכרטיסים זוגיים למסיבות ב- TLV וב-POP RING)

daniel365

New member
אני פשוט.... ../images/Emo117.gif ../images/Emo59.gif

נפעם.... יש רגעים בחיי שאני פשוט יכול להתפלץ בתוך עצמי.
לא חשוב מה תגיד הנאורות או המחקרים או האינטלקטואל העולמי יהיו מקומות ואנשים שישארו עם דפוסי חשיבה שהיו קיימים לפני 100 שנה ויחשבו כי זו האמת הקיימת. ריבונו של עולם (הייתי חייב לפנות אליו...) תסתכל ותגיב!!!!!!!!
אני.

InnerKid

New member
אני מוכן להרפא

רק בשביל אביזרי האיפור... איפה מקבלים את המתנות???

עודד א

New member
אצל הנהלת הפורום-כמובן

ואם יורשה לי להמליץ לך על המייק אפ הסגול.

../images/Emo101.gif איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

שנים שחיכיתי רק לדבר הזה
נו באמת, למה כבר אפשר לצפות ממגזין (?) שכותב ´בס"ד´ בראש הדף ? (בחיי שאין לי שום דבר נגד דתיים, למרות שזה לא נשמע ככה) הרי כבר שמענו, קראנו וראינו הרבה דיעות מלומדות וחכמות מגיעות מהכיוון הזה. כל מיני אנשים שבטוחים בצדקתם ומנסים להציל את העולם מרוע, מחטאים ומעוולות. החלק העצוב הוא שיש גם אינטלקטואלים שעדיין מחזיקים בתפיסה הזאת...
אגב, כדי להשתתף בהגרלה אני צריך להביא אישור מהמרפא שלי

EyeSeeYou

New member
פסק דין: "הומו - מילת גנאי"

מאת: מערכת חדשות GoGay אישה שכינתה את בעלה הומו" חוייבה לשלם לו פיצוי של 90 אלף ש"ח. כך קבע לאחרונה השופט שאול שוחט, בפסק דין שניתן לזוג הנמצא בהליכי גירושין. תחילת הפרשה לפני מספר חודשים, עת הגיש גבר, רופא במקצועו, תביעת פיצויים נגד אישתו עמה נמצא בהליכי גירושין. הגבר טען באמצעות בא כוחו, כי אישתו כינתה אותו "הומו" בפני חוליו, בקליניקה הפרטית אותה הוא מנהל. לטענתו, הגיעה האישה למקום ועוררה מהומה בזמן שחלק ממטופליו נכחו במקום, ובמהלכה היא קראה לעברו "הומו". הבעל הגיש נגד אישתו, כאמור, תביעת פיצויים בגין "לשון הרע". לטענתו, השימוש במילה "הומו" בא כמילת גנאי, ועל כן הוא דרש מבית האישה לחייב את האישה בתשלום פיצויי נזיקין. כאמור, קבע שופט בית המשפט לענייני משפחה בתל-אביב, כי השימוש במילה "הומו" הינו עלבון. "דומה שטרם הגענו לפתיחות בכדי להשיב כי השימוש במילה ´הומו´ אינה גנאי", ציין השופט בפסיקתו. "לפחות בעיני חלק נכבד מן הציבור עדיין מהווה מילה זו מילת גנאי". הוא חייב את האישה לשלם לבעלה פיצויים על סך 90,000 ש"ח. ------------------------------------- שקלתי לתבוע את תחנות הרדיו על שידור השיר, "איפה אתם יא הומואים"- אני יכול לעשות מיליונים, מי בקטע
ובלי קשר, "השופט בן זונה" גם הולך?

EyeSeeYou

New member
וזה גם אומר ש"הומו" זה קללה

ואתה מסכים עם זה? או שהצלחת להבין את הדברים אחרת ממני?

DJNYC

New member
אני לא חושב שהשופט הוא זה שיחליט

לכאן או לכאן. באופן כללי נשמע לי מוזר שמישהו יקבל קנס של כמעט 100K ש"ח עבור קללה (גם אם זה היה בן-זונה, אדיוט או כל דבר אחר) א-ב-ל, הגברת (לפחות) לא תשתמש במילה הזאת יותר כקללה

.m

New member
אייסי,

ישנם לא מעט ביטויים שאנו משתמשים בהם כגנאי, למרות שמשמעותם האמיתית שונה לגמרי. בהחלט הגיע הזמן שאנשים יתחילו לשלם (מילולית
) על כך!
mai

Liroy25

New member
לא אהבתי את הניסוח של השופט

שטען כי ""דומה שטרם הגענו לפתיחות בכדי להשיב כי השימוש במילה ´הומו´ אינה גנאי... לפחות בעיני חלק נכבד מן הציבור עדיין מהווה מילה זו מילת גנאי". יש כאן מן ההגיון בכל הנוגע לדעתו של הציבור אבל לחייב את האישה לשלם סכום נכבד לבעלה מצדיק את המילה "הומו" כקללה במקום לבטל אותה.

campari

New member
ויש גם את התקדים ההיסטורי של...

תביעת לשון הרע שהגיש שחקן הכדורסל שמעון אמסלם (או שבעצם זה כדורעף? בדמינגטון? אני לא ממש מתמצא בזה אבל הוא שחקן, זה בטוח) נגד המקומון "העיר", שכתבו כותרת ראשית במאמר על הגיי-גיימס "אמסלם לא לבד". אמסלם הנ"ל, שהוא דווקא סטרייט מוצהר, הגיש תביעה בטענה ש"העיר" העליבו אותו. "העיר" סירבו להתנצל/להתפשר/להודות בטעות, וככה יצא שהשופט נאלץ לנסח פסק דין תקדימי שקובע ש"הומו"=קללה. ותודה לרשת שוקן, ידידי הקהילה והמו"ל של "העיר". הנה לכם דוגמה לאירוניה... אולי על התקדים הזה התבסס השופט כשפסק נגד האשה במשפט שפתח את השרשור הזה.

../images/Emo26.gif שימו לב איך הוא ענה לשאלה...

"האם אפשר לפתות אדם להיות הומו?" אני אחסוך לכם את המאמץ - הוא ענה: "בבדאי" ואני אומרת: "בביוף, מה קורה איתך אח שלי?" טוב, עזבו! הוא לא שווה התייחסות הטמבל. הוא סתם מחרטט. ואני לרגע התלהבתי וחשבתי שאוכל להיעזר בו כדי "לרפא" כמה הומואים חמודים ולהחזירם לדרך הישר...

למעלה