יש 15 הרוגים לצערנו :(

לא יודע מאיפה הבאת את זה

אך אני יודע בוודאות שמסוק אחד בלבד הגיע לבית חולים רמב"ם בשעות הצהרים לפני המטח של הצהריים על הקריות למזלנו לא אומר יותר היכן נופלים הטילים ,וכולם נפלו בשטח פתוח.

קארין יקרה ../images/Emo24.gif ענק.

אני מבין את העצב העמוק שמביא אותך לפרסם את הידיעה הזו. אני יוצא מההנחה שאת, קצינה לוחמת שנמצאת ממש בתוך הקרבות יודעת את העובדות ולא תפרסמי סתם שמועות. ואם העובדה לא נכונה אוי ואבוי לנו אם רס"ן שמועתי מוצא אוזן מאמינה גם בתוך הצבא והיחידות הלוחמות. אנחנו מכירים ולא מהיום את "הנשמות הטובות" בבלוגים כדוגמת singlelove (שאישית הייתי כבר מזמן חוסם לפחות זמנית מכניסה לבלוגים ולפורום) וסוסו פפיאשוילי שמסתתרים מאחורי ניקים ושמה שהם יודעים להקרין זה רק רוע. אז נא להתעלם מהם בבוז. יש סיבות שבגללם מערכת הבטחון לא מפרסמת ידיעות כאלה בטרם הזמן - המדיניות הזו לדעתי נכונה , למרות שהיום בעידן הסלולרים אי אפשר להסתיר דבר וכולם יודעים הכל ממש ברגע שהדברים קורים. ידיעות כאלה מלחיצות אנשים שיקיריהם נמצאים בתוך המלחמה. למשל ממה שכתבת אי אפשר להבין אם ה 15 הרוגים כוללים את התשעה מאתמול או שיש 15 הרוגים חדשים מהיום. אני מציע לא לפרסם יותר דברים כאלה - לפחות לא כאן. ותשמרי על עצמך.

איזה קצינה ואיזה נעליים

כולה התגייסה לפני חצי שנה בערך כבר הפכת אותה לקצינה? וחוץ מזה איזה יחידה לוחמת ואיזה זיוניי שכל כל היום היא מחוברת במסנג'ר שלה מתחברת מתנתקת מתחברת מתנתקת סתם אנשים לא יודעים מה הם מדברים העיקר פולטים שטויות כמו מה שעכשיו מתגלגל באימייל שמישהי שמשרתת בבור בקריה יודעת מהאלוף שמועתי שהטיל על תל אביב יגיע בסביבות 8 בערב בימים הקרובים יאללה תרגעו עם הדיווחים שלכם גם אם הם נכונים הרי יש צנזורה יש ביטחון שדה ששש

לiחמת על

New member
מי את בכלל אורית שתגידי מי אני

את בכלל לא מכירה אותי ואני בטח לא מכירה אותך כי אני לא מכירה אנשים ברמה כאלה נמוכה ואם את כל כך חכמה תבואי בניק המקורי שלך ולא בניק כיסוי.. ובקשר לכל מה שנאמר פה.. אין שום צער ושום דבר.. החיילים של חבר שלי נהרגו יש צו איסור פרסום על כך ואני לא מעוניינת להרחיב

לא צריך להיות בחי"ר

לא צריך להיות קצינה בחי"ר כדי לדעת אם יש הרוגים. יש לי קרוב משפחה עכשיו משרת בקצין העיר ויש להם ים של עבודה שזה כולל לעשות עדכוני פרטים של חיילי מילואים ועזרה לקיצנות הקישור המהלך הזה נמשך מתחילת הלחימה בלבנון. ממנו ידעתי שזה יותר מ8 הרוגים ויש עוד חייל הרוג בקשר לאתמול פשוט ראיתי מסוק פינוי פצועים טס לכיוון בית חולים רמב"ם ,בחדשות לא הודיעו על פצועים!זה מה שהפתיע אותי.. נקווה שלא היו הרוגים.

לiחמת על

New member
ולמה ההודעה פורסמה כהודעה חדשה

זאת בסה"כ הייתה תגובה להודעה על ההרוגים אתמול... תפוז?!

למעלה