יש תקווה........

יש תקווה........

יום שבת....הולכים לקאנטרי,מוזיקה מצויינת,מגרש חניה מלא,המנוי הדנדש והיקר מתחיל להחזיר את עצמו. המסלולים בחדר הכושר המפואר היו מלאים, מכשירי המדרגות לחיטוב האגן הופעלו ברובם ע"י נשים שהפנימו שגברים אוהבים תחת יפה,חדר המשקולות נתן מהר להבין שחבל לך בכלל להיכנס לשם. אחרי אימון ריצה חזק,עבודה על שרירים, נכנסתי לחדר הכפיפות בטן. פרשתי מגבת על מזרן, ולידי פרשה מישהי והתחילה בהתעמלות בטן מרשימה. אחרי כמה דקות היא פונה אלי. "שמת לב שיש לך ******רוזה?" (לא זוכר ת´מילה) "מה..? איך..? מי..?" ביררתי... היא סיפרה על עצמה. מטפלת בעמוד השידרה,ביציבה והליכה נכונה. נתנה כמה תיאורי זמן שקצת הפתיעו אותי, ולא התאפקתי. "בת כמה את אם מותר לשאול..?" "בת כמה אתה חושב שאני?" (איזה מבט...) כחסר טאקט מושבע וחובב אמיתות בפרצוף הבנתי שהיא לא ילדה ואמרתי "37? 38?" (הסתכלתי על זרועות הידיים,על החלק העליון בחזה,על הסנטר. "אני בת 52 ...." אמרה וליטפה אותי בלחי. "וזה בעלי...תכיר..." והצביעה על זה שנשכב מימיני.....

sahr12

New member
חחחח....תזכור שבגיל הזה..

ישנן זוגות שרוצים להכניס עוד בן זוג למיטה....חחחחחחחח אז תכין תשמן...יאלנג... "זה בעלי..תכיר".....חחחחחחחחח

sahr12

New member
אז אתה לא מכיר אותי!:)

אני מחכה להזמנות שיגיעו קודם......חחחחחחח

נעמי 1

New member
בנים... אל תזלזלו...

בבנות החמישים... הן... יפות... ובעיקר בשלות.
ו... היא אמרה שיש לך קיפוזה... אולי? ביום חמישי פגשתי את ר. שהיא בת 50... נשואה באושר לבעלה בן 35 ויש להם בת משותפת בת 6. אז... תמשיכו לחייך. נעמי

נשית~37

New member
ז"א ש..

כדאי לי להתמיד בספורט הא? יש לי סיכוי גם בגיל 50 חחחחחחח אחחחחחח איזה מבט..

הוזמנתי לבקר בקליניקה...

ללמוד יציבה נכונה...ליישר את עמוד השידרה.... שאלתי אותה... "הכל...אממממ..טבעי?" "הכל...." היא לחשה. "תבוא.. אגלה לך את הקסם.."

נשית~37

New member
אין כמו טיבעי

אני תמיד טוענת שכדאי לשפר ולשדרג את הטבע במקום להכניס כימיקלים למיניהם.

מקסיקני

New member
קצת נימוסים מיקי....והדרת פני זקן..

היא ליטפה אותך בלחי? חחחחח מזל שלא נתנה לך סוכריית טופי... חכה ליום הולדת היא עוד תיסרוג לך סוודר... הולך לך בזמן האחרון .....זה הכל בגלל הלוק... לבריאות אחי...תגיד איזה קאנטרי זה גם אני רוצה....ליטוף..

למעלה