יש תקווה

יש תקווה../images/Emo70.gif

מצאתי את רשימת המדינות שבריטני תופיע בהן במהלך סיבוב ההופעות אליו היא תצא בשנת 2004. הנה: אמריקה הצפונית, אמריקה הדרומית, אמריקה הלטינית, קנדה, בריטניה, אירלנד, צרפת, בלגיה, גרמניה, דנמרק, ספרד, שוודיה, איטליה, יוון, קפריסין ו.... ישראל!!! אבל אל תתרגשו כל כך מהר.... רוב הסיכויים שזה ממש לא רשמי..... אבל.... יש עוד תקווה

iRiS009

New member
אמ..

לא נראה לי..כי אין לה הרבה מעריצים פה ! בגלל זה בטח היא לא באה אף פעם..והיא גם לא כל כך רוצה נראה לי.. חח לא כמו נגיד ..נטליה אוריירו שבאה וזה...גם אם יש לה המון מעריצים פה וזה לא כל כך קשור..אבם אם היא תבוא (והלוואי) אז אני אלך!

iRiS009

New member
אבל לא כמו בשאר המדינות וזה נכון!!

ואפשר להגיב יותר יפה תודה רבה !

לבריטני יש הרבה מעריצים

בארץ , אבל אני לאיודעת למה...אנשים בארץ פשוט לא מוכנים להוציא הרבה כסף על הופעות!!! וכולנו יודעים שהופעה של בריט זה דבר רציני , וממש לא זול!! אם היא הייתה באה לארץ הייתי קונה כרטיסים לכל הופעה שלה ובמקומות הכי טובים...אבל מה לעשות שאין מספיק אנשים שהיו מוכנים לעשות את זה... קבלו דוגמא : כשטאטו תכננו פה הופעות הן ביטלו אותן בגלל שלא נמכרו מספיק כרטיסים! באסה!!!

iRiS009

New member
אמ..כאילו..זה ..די..ברור.. חחחחחחח

אחת הסיבות זה כמובן המצב הכלכלי . יש אנשים שאין להם מה לחיות או שמצב לא טוב אז הם לא יכולים להוציא כל כך הרבה כסף על הופעה..וזה קשור אז אל תאמרו שלא :\ אבל באמת חבל..הלוואי שהיא תבואא

SacredShadow

New member
זאת הייתה בדיחה

שכנראה רק אני הבנתי
אבל לא משנה, בכל מקרה שמעתי את השטויות האלה פעם וזה סתם מעצבן

המממ....

אל תשווי את בריטני לטאטו... לבריטני יש הרבה יותר מעריצים מלטאטו... ורק שתדעי, אני הייתי בין אלה שקנו כרטיסים להופעה של טאטו

../images/Emo41.gifאין עדיין משהו רשמי בקשר לזה..

והרשימה הזאת זה גם לא משהו שמועתי שכבר קראנו עליו פה וזה התברר כמתיחה או משהו.. לא זוכר כל כך..

למעלה