זה ממש לא חייב להיות עם שינה. ואני לא יודעת מה איתכם - אבל להתפוצץ אפשר בכל מקום. חוץ מזה שדי "נרגע" פה בזמן האחרון, אבל, כאילו, אסור להפסיק לחיות, אני מתכוונת, אפשר למות כל יום מכל סיבה, לא צריך להסגר בבית בגלל זה...
זה לא תלוי בי! זה תלוי בהורים שלי... והשנייה שאלתי את אמא שלי והיא אמרה: בשום פנים ואופן. ואני מצטטת: "יעל,תגידי השתגעת? איפה יש הכי הרבה פיגועים!?"... בעעעע!!! אוף! מצידי- בכיף הייתי באה! אני חושבת שלת"א היא תתן לי לסוע... *ככה זה שיש אמא פולנייה!*
חבל..., אבל אני לא חושבת שהשיקול של הפיגועים הוא רלוונטי, כלומר, זה לא שניהיה במרכז העיר או משהו, ניהיה אצלי בבית, מקסימום בגינה. אבל אם אי-אפשר, אז אי-אפשר....., אולי עוד שכנוע אחד קטן?...
אני ממש ממש ישתדל...אבל אני בספק רב. מה אני יעשה...אמא שלי היא מהסוג של האמהות הדאגניות שמצלצלות כל חצי שעה לפלאפון ושואלות איפה אני.. טוב יכול להיות שאני קצת מגזימה...אבל היא דאגנית. אהה..והיא בכלל לא פולניה...אבל היא מתנהגת כמו פולניה... נו שוין. אני ינשה לשכנע אותה...אבל מהכרות של 17 שנה וקצת איתה...לא נראה לי. אוף!
בבקשה בבקשה תעשו את זה בת"א או כל מקום מרכזי אחר שקרוב לאמצע הארץ... או משו כזה! נראה לי שזה הבעייה של חלק מהבנות כאן- לא יכולות לבוא בגלל המרחק או החוסר וודאות של המקום. בכל מקרה- מה שלא יהיה- תודיעו לי מה נסגר. אחלה אתם. ליל מנוחה וחג שמח! יעל