יש תקווה!*אולי...*

לאנה

New member
יש תקווה!*אולי...*

קיי, אז תקשיבו לזה - יש סיכוי שהמפגש יארח השבוע, אצלי בבית, יום שישי, כולל שינה...*מי שרוצה כמובן*, התנאי הוא - אתם. אתן. כלומר, אם אתן יכולות, זה יקרה, אם לא..., טוב, אז לא. אז אני מנסה עכשיו לברר שעות של אוטובוסים, יעדי יציאה וכו´, רכבת אין בי-ם, בכל מקרה, נניח שהפגישה ביום שישי הזה בי-ם - אתן יכולות לבוא?, שרשרו!

לאנה

New member
יופי!

בינתיים שתיים... (אני כמעט בטוחה שגם Chloe תוכל...)

Kooshoosha

New member
אני לא יודעת מה עם השאר...

אבל זה נראה לי דיי בעייתי בירושלים... זה גם מקום שהורים מתפלצים ממנו (פיגועים וכאלה..) וגם לישון אצל מישהי שלא מכירים (לפחות חלקינו..) זה גם מעורר בעיה אצל ההורים. לא יודעת מה איתכם-אצלי זה ככה. מה קרה עם התכנית הקודמת? שנפגשים בעזריאלי ומשם לוקחים רכבת...? זה היה לא רע.. אפשר פשוט לעשות את זה מהבוקר עד הערב...זה נראה לי מספיק..לא צריך לישון. נראה לי.. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה.. ליל מנוחה. יעל.

לדעתי הבעיה היחידה בירושלים

היא שהם סגרו את התחנת רכבת. והרכבת הכי קרובה לירושלים מאודדדד רחוקה מירושלים.

לאנה

New member
אני יודעת...

אני מחפשת זמנים של התחנה המרכזית, בינתיים לא מצאתי, מקסימום אני יתקשר מחר..., אגב, איפה התחנה הכי קרובה?, אולי נארגן איזשהי הסעה משם...

לאנה

New member
שמרית, את פה?...

אני צריכה שתשרשרו את תחנות האוטובוים הכי קרובות לבית שלכם, אני מתכוונת, מצאתי את האתר של אגד, אבל צריך לכתוב מאיפה לאיפה..., אז אני צריכה לדעת את ה"מאיפה"..., בקיצר, תשרשרו את התחנות המרכזיות שהכי נוח לכם לצאת מהן..., מישהו הבין אותי?!

לאנה

New member
אז...

אמממ..., מהי העיר המרכזית הכי קרובה?, לא, יודעת מה, אני יעשה משהו אחר..., אני מפרסמת קישור, עכשיו, תסתכלו ברשימת ה"מוצא", ותגידו מאיפה הכי נוח לכם..., קיי?

אממממ.....

זה לא עיר, זה צומת... צומת בני - דרור... ו.. אממממ... העיר הכי קרובה זה או נתניה, או כפר - סבא, או רעננה...

למעלה