יש תנאים בקריביים?

tomeralon1

New member
יש תנאים בקריביים?

אני יודע שאני מושפע מהישרדות אבל אין מה להגיד, זה גן עדן עלי אדמות.. ובחלק מהמקומות נראה כאילו יש אחלה תנאים מישהו יודע ?

kiteaway

New member
מקומות גלישה

הי כמובן שיש מקומות גלישה ברמה גבוהה,רפובליקה דומנקנית,ונצואלה,פנמה,קוסטה ריקה,ברבדוס,,,,, באתר שלנו בעמוד נסיעות לחול ניתן למצוא אינפורמציה כללית על מיספר מקומות באזור בתקווה שזה יעזור בכול מיקרה,זו התקופה לרוח ברוב האזורים של הקריבים נסיעה טובה www.kiteaway.co.il

tomeralon1

New member
מעולה!

ממש תודה, עזרת מאוד אני ממש מקווה להגיע לשם השנה, לפני באוקטובר 08 אני משתעבד ל3 שנים באוניברסיטה מישהו יודע על איזה תקציב מדובר? כמה עולה הסיפור הזה?

kiteaway

New member
השאלה לאן ?מתי?כמה זמן?

טיסה לקריבים תעלה ברגיל 1300$(תלוי בחודש)יש צארטרים מוזלים מארופה(400יורו) לינה תוכל למצוא החל מי 10$ ועד ,,,כלכלה מתחל ב15$ ליום וממשיך,,,, תהיה יותר ספציפי וננסה לעזור קצת יותר נסיעה טובה

galbrickman

New member
זה משהו

מאוד נזיל אפשר לעשות את זה ב'שו סטרינג' (דל דל דל תקציב) ואפשר להתפנק ההורים שלי טסים לקריביים, אבל לשייט כזה ממש לא לגלוש.. הם טסים בחבילה הזאת http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/Deals/Deals/Campaigns_items/CroozeCaribian201207.htm אולי תמצא שם משהו גם על טיסה ישירה רגילה, בלי השייט

natyh

New member
קברטה הרפובליקה הדומיניקנית

עזוב כל היתר בלוף אין רוח נכון יפה אבל אין רוח . לא רוצה להיכנס להסבר מטאורולוגי מסובך תאמין לי. חוץ מזה הטיסות יקרות רצח , לכן מומלץ ללכת למקום שאליו וממנו יש תנוטה ערה והמחירים סבירים, קברטה הוא כזה. היתר לא , לא מאמין בדוק להיכן אלון קפלן בחיר גולשי הרוח בישראל מוציא את חופשת הגלישה שלו.

למעלה