יש תמונות!!!!!!!!!

קוקי שלי,

איזה תמונות מדהימות
צריך לשבח ולשבח את ארנון על תוצאות מוגמרות שכאלה. איזה יום מדהים זה היה ומי היה מאמין שאנחנו כבר שבוע אחרי.... אני רואה את התמונות ועוד לא מעכלת שאתם בעל ואישה ושיש לי גיס חדש
יצאו לכם תמונות יפיפיות ואת תמיד בשבילי יפה כך שהתמונות לא הוכיחו לי הרבה לגבי זה הם רק הצדיקו את צידקתי
אוהבת אותך ומאושרת שהתגובות בהתאם
אוהבת המונים קוקו

Eran De Niro

New member
איזה זוג מדהים

מזל טוב צ'יקן טיקה ומזל טוב לרוני תמשיכו לאהוב אפילו שיש טבעות ועוד כל מיני דברים שהמוסד הזה מביא איתו תשמרו כל יום ויום על הלהבה של האהבה , אל תתפרקו לעולם , גם שלפעמים עצוב וכועסים תזכרו את החיוכים , במריבות אל תשלפו סכינים אלא חיבוקים וחיוכים , מלהלב , ותשמעו לבעל יותר נכון בעל בדימוס בעל נסיון , חיים מאושרים זוג חמודונים
(רוצים בואלינג ? חחחחח)

וואי וואי וואי

מזל טוב מזל טוב כלכך הרבה מזל טוב!!!!!!!!! היית באמת כלה יפיפיה!!!! אהבתי את השמלה מאוד מאוד המון אושר הצלחה בריאות שימחה פוריות והצלחה בכול המעשים שתעשו בחייכם המשותפים!

קרן ורוני, תמונות מקסימות מלאות ב-../images/Emo23.gif...

שאהבתכם רק תגדל ותפרח ושבעזרת ה' גם עוד 50 שנה כשיצלמו אותכם האהבה תפרוץ מהתמונות בדיוק כך
תשארו שטותניקים, זה כל כך חמוד לכם... כבר אמרתי לכם שאתם מתאימים בול?
לעוד שנים רבות וארוכות של זוגיות מופלאה, שרק תיהיו מאושרים יחדיו, אה וגם תביאו ילדים במצב מוקה, זה טעים
נשיקות, אפרת
. נ.ב. מצטערת שלא יכולתי ליהיות נוכחת בחתונתכם, בטוחה שהפסדתי רבות, כך משתקף מהתמונות... מקווה שאתם מבינים.

תודה על כל התגובות המדהימות שלכם!!!

מחכה כבר ל-D.V.D ואז אתם מוזמנים בכיף לבוא ולראות איתנו , לצחוק ולהעלות חוויות מהאירוע. אוהבת אתכם ובחתונה הזו רק הוכחתם לי שוב- איזה חברים טובים ונפלאים שאתם!!!

עופר 123

New member
יופי של תמונות ../images/Emo13.gif

תמונות נפלאות של זוג אוהב על השמיים
עוד מזל טוב על הנישואין וקולולולו מלוא הגרון
עופר

rikibit

New member
וואווווווווווווווווו../images/Emo99.gifאיזה יפיםםםםם../images/Emo70.gif

קרנושייייייייייילה שלייייייייייי ורונייייייייייייייייייי אתם הזוג הכי מקסים שראיתי
איזה יפים ומדהימים אתם,התמונות מעלפות והחיוך שלך כובש שם את כל התמונות
אני שמחה לראות את השמחה שחוויתם לפחות לפי התמונות כי בשיא חוצפתי אישרתי כניסה לוירוס
אשמח איתכם בשמחת נולד בעזרת השם
אוהבת אותכם

rikibit

New member
חחחח אני מוכנה../images/Emo6.gif יאללה רוני...יאללה רוני../images/Emo70.gif

למעלה