יש תמונות...!!! לכל המעונינים נא לשלוח אליי מסר כדי לקבל כתובת וסיסמת כניסה... ב.
B BenjiMan New member 15/3/06 #1 יש תמונות...!!! ../images/Emo98.gif לכל המעונינים נא לשלוח אליי מסר כדי לקבל כתובת וסיסמת כניסה... ב.
יש תמונות...!!! ../images/Emo98.gif לכל המעונינים נא לשלוח אליי מסר כדי לקבל כתובת וסיסמת כניסה... ב.
B BenjiMan New member 15/3/06 #4 איושי...רק להזכיר לך... אם במקרה את לא יודעת...המשחק נגמר...אבל את יכולה להמשיך אותו איתי...אני נהנה... ב.
איושי...רק להזכיר לך... אם במקרה את לא יודעת...המשחק נגמר...אבל את יכולה להמשיך אותו איתי...אני נהנה... ב.
א א י ו ש י New member 15/3/06 #6 רק 3 דפים../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהיה נדמה שאתה לא מפסיק לצלם ולצלם כנראה המשקפיים השחורים הסתירו אחלה תמונות!! תודה ע נ ..... שכמוני אופס המשחק נגמר נכון חחחחחחחחחחחחח
רק 3 דפים../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהיה נדמה שאתה לא מפסיק לצלם ולצלם כנראה המשקפיים השחורים הסתירו אחלה תמונות!! תודה ע נ ..... שכמוני אופס המשחק נגמר נכון חחחחחחחחחחחחח
B BenjiMan New member 15/3/06 #8 איושי... אני מצלם הרבה ולאחר מכן בוחר את הטובות ביותר...זה היתרון בדיגיטלי... אנג'ל צילם יותר...חכי לתמונות שלו.. הגמד...סליחה...הענק...מי אני..? ב.
איושי... אני מצלם הרבה ולאחר מכן בוחר את הטובות ביותר...זה היתרון בדיגיטלי... אנג'ל צילם יותר...חכי לתמונות שלו.. הגמד...סליחה...הענק...מי אני..? ב.