עוד!!
ל לומית New member 15/10/03 #8 תגידו.. כבר ראיתי את התמונה הזאת פעם ואני לא מבינה.. יהיה לונה פארק???
T tamar brandy New member 17/10/03 #36 איזה מגניבבבב מתי זה יצא כבר??? המשחקים של הילדים והקיר וכל המכונות האלה מה זה מגניבות!!!! הם יצטרכו לעבוד על הקסמים שלהם ויהיו להם דרגות קסמים כמו בסופרסטאר???
איזה מגניבבבב מתי זה יצא כבר??? המשחקים של הילדים והקיר וכל המכונות האלה מה זה מגניבות!!!! הם יצטרכו לעבוד על הקסמים שלהם ויהיו להם דרגות קסמים כמו בסופרסטאר???
מ מוליפופ New member 17/10/03 #38 אני בטוחה שהתמונות יפות אבל... אני לא יכולה להסתכל מצטערת אני לא רוצה להרוס לעצמי... אבל תודה בכל מקרה אתם הורסים לכם את ההפתעה לא אכפת לכם ???
אני בטוחה שהתמונות יפות אבל... אני לא יכולה להסתכל מצטערת אני לא רוצה להרוס לעצמי... אבל תודה בכל מקרה אתם הורסים לכם את ההפתעה לא אכפת לכם ???
D double O S New member 15/10/03 #15 איזה מגנייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והדרקונים שם זה נראה לי פסלים.... וקבלי ח"ח ענקי
איזה מגנייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והדרקונים שם זה נראה לי פסלים.... וקבלי ח"ח ענקי
K K u s h K u s h i T New member 15/10/03 #17 כל התמונות יפות מאוד../images/Emo54.gif אבל לא יודעת..אני לא אקנה את המשחק,הוא קצת הורס..