יש תלושים באתר!!!...
S such1949 New member 31/1/14 #4 77LIOR, תגיד אני משקר?. אצלי במחשב בשעה 13 - ב30/1 היו תלושים!!! למה אתה כותב "אין תלושים באתר". שבת שלום...
77LIOR, תגיד אני משקר?. אצלי במחשב בשעה 13 - ב30/1 היו תלושים!!! למה אתה כותב "אין תלושים באתר". שבת שלום...
W winnerrr New member 3/2/14 #6 משתמש נעול באתר שלום, בבואי לחדש סיסמא באתר האגף כדי לראות תלושים וכו'. כתוב לי משתמש נעול פנה למוקד וכך עשיתי כמה פניות, שם נאמר שישלחו מכתב עם איפוס סיסמא, עברו כבר שבועיים ולא נשלח. מישהו נתקל בזה? מה עושים?
משתמש נעול באתר שלום, בבואי לחדש סיסמא באתר האגף כדי לראות תלושים וכו'. כתוב לי משתמש נעול פנה למוקד וכך עשיתי כמה פניות, שם נאמר שישלחו מכתב עם איפוס סיסמא, עברו כבר שבועיים ולא נשלח. מישהו נתקל בזה? מה עושים?
ר רוקי50 New member 3/2/14 #7 אין שום בעיה... תכניס את שם המשתמש שלך במשבצת למעלה. ומתחת היכן שכתוב סיסמה,הכנס את המספרים הבאים..123456 ,ואז תוכל להחליף לאיזה סיסימה שאתה מעוניין. שמור לעצמך את הסיסמה באיזה מקום לזכרון ,עד הפעם הבאה להחלפה. פעם בחצי שנה נדמה לי.... יום-טוב....
אין שום בעיה... תכניס את שם המשתמש שלך במשבצת למעלה. ומתחת היכן שכתוב סיסמה,הכנס את המספרים הבאים..123456 ,ואז תוכל להחליף לאיזה סיסימה שאתה מעוניין. שמור לעצמך את הסיסמה באיזה מקום לזכרון ,עד הפעם הבאה להחלפה. פעם בחצי שנה נדמה לי.... יום-טוב....