יש תחליף לגסטון?

מצב
הנושא נעול.
יש תחליף לגסטון?

יש תחליף לגסטון?
הי, רציתי לדעת אם כולן פה (כל אלה שעברו תרומת ביצית) חייבות להזריק גסטון כחלק מן התמיכה, או שאפשר להחליף עם קרינון או עם כל דבר אחר שאיננו הזריקה הזאת. תודה, הנוצה הפחדנית נ.ב. אני יודעת שההריון שווה את זה, אבל אם אפשר לקבל את זה בדרך אחרת, זה מאד ישמח אותי

Yaldi

New member
שוב אני חוזרת,אני מעולם לא הזרקתי

יש תחליף לגסטון?
הי, רציתי לדעת אם כולן פה (כל אלה שעברו תרומת ביצית) חייבות להזריק גסטון כחלק מן התמיכה, או שאפשר להחליף עם קרינון או עם כל דבר אחר שאיננו הזריקה הזאת. תודה, הנוצה הפחדנית נ.ב. אני יודעת שההריון שווה את זה, אבל אם אפשר לקבל את זה בדרך אחרת, זה מאד ישמח אותי
גסטון אלא השתמשתי בקרינון והצלחתי פעמיים. הבנתי שהרופאים שונים בגישתם לגבי הנושא מה אומר הרופא שלך? בהצלחה

תודה על העצה!

גסטון אלא השתמשתי בקרינון והצלחתי פעמיים. הבנתי שהרופאים שונים בגישתם לגבי הנושא מה אומר הרופא שלך? בהצלחה
תודה על העצה!
הי, הרופא שלי אמר שהפרוטוקול שהוא ניסח לי שכולל (בחלק של הפרוגסטרון) גסטון ואוטרוגסטאן ידוע כמאד מוצלח, לא רציתי להתווכח איתו על זה, אבל למרות על הטיפולים שעברתי, עדיין לא הצלחתי להתרגל להזרקות, ואני מעדיפה כל שיטה אחרת. אני אשאל אותו לגבי הקרינון, אני מאד מקווה שהוא יאשר לי את זה, בכל מקרה, תודה על העצה ואני שמחה שהצלחת פעמיים

נוצה

תודה על העצה!
הי, הרופא שלי אמר שהפרוטוקול שהוא ניסח לי שכולל (בחלק של הפרוגסטרון) גסטון ואוטרוגסטאן ידוע כמאד מוצלח, לא רציתי להתווכח איתו על זה, אבל למרות על הטיפולים שעברתי, עדיין לא הצלחתי להתרגל להזרקות, ואני מעדיפה כל שיטה אחרת. אני אשאל אותו לגבי הקרינון, אני מאד מקווה שהוא יאשר לי את זה, בכל מקרה, תודה על העצה ואני שמחה שהצלחת פעמיים
נוצה
יש גם אוטרוגסטן, גם אני מעולם לא הוצרכתי להזריק. וישנה עוד אפשרות שאני לא יודעת כמה יודעים עליה-כשהרופא ראה שהתמיכה של האוטרוגסטן שלקחתי דרך הנרתיק קצת חלשה-הוא אמר לי לבלוע חלק מהכמות. הפרוגסטרון שלי זינק מ 20 ל 140 !! תשאלי את הרופא שלך על זה. מסכימה שסבל הזריקות שווה את התוצאה, אבל אם לא צריך אז למה לסבול סתם?

קיבלתי גם אוטרוגסטאן וגם גסטון

נוצה
יש גם אוטרוגסטן, גם אני מעולם לא הוצרכתי להזריק. וישנה עוד אפשרות שאני לא יודעת כמה יודעים עליה-כשהרופא ראה שהתמיכה של האוטרוגסטן שלקחתי דרך הנרתיק קצת חלשה-הוא אמר לי לבלוע חלק מהכמות. הפרוגסטרון שלי זינק מ 20 ל 140 !! תשאלי את הרופא שלך על זה. מסכימה שסבל הזריקות שווה את התוצאה, אבל אם לא צריך אז למה לסבול סתם?
קיבלתי גם אוטרוגסטאן וגם גסטון
הי, הפרוטוקול שלי כולל את הגסטון יחד עם אוטרוגסטאן, אני בטוחה שהרעיון הכללי הוא למלא אותי בפרוגסטרון בכמות הראויה, אבל אני אשאל את הרופא גם על מתן האוטרוגסטאן דרך הפה, למרות ששמעתי שדוקא במתן וגינאלי הוא נספג יותר טוב, כנראה, לפי מה שאת כותבת, כל אחת מגיבה אחרת. תודה

ayoosh

New member
ושוב גם אני../images/Emo8.gif

ושוב גם אני

מזכירה שאצלי אוטרוגסטן בלבד "הספיק" להשתרשות של 3 עוברים...

אדוינה

New member
היי

יש תחליף לגסטון?
היי
גם אני בתחילה לקחתי רק אוטרוגסטאן,ובדיקת פרוגסטרון הראתה רמה מעט נמוכה,ומאוד נלחצתי וביקשתי תוספת גסטון,למרות שלא היו דימומים. הבנתי מהרופאה שלי שהרמה של פרוגסטרון בדם אינה בהכרח הרמה שלה ברחם. אני הייתי מתייעצת עם הרופא אך כמובן גם שמה לב לדימום או יותר נכון העדר דימום. בהצלחה!

בריזה1

New member
היי נוצת רוח

יש תחליף לגסטון?
היי נוצת רוח
יש תחליפים לגסטון, ולכל סוג יש את התומכים שלו בין הרופאים. אני התחלתי עם אוטרוגסטן ובגלל דימומים מסיביים עברתי לגסטון, יש אין ספור דוגמאות שאוטרוגסטן/קרינון וכ"ו בהחלט הספיקו. נסי להתייעץ עם הרופא שלך.

אדוינה ובריזה - תודה על התמיכה ../images/Emo8.gif

היי נוצת רוח
יש תחליפים לגסטון, ולכל סוג יש את התומכים שלו בין הרופאים. אני התחלתי עם אוטרוגסטן ובגלל דימומים מסיביים עברתי לגסטון, יש אין ספור דוגמאות שאוטרוגסטן/קרינון וכ"ו בהחלט הספיקו. נסי להתייעץ עם הרופא שלך.
אדוינה ובריזה - תודה על התמיכה

אני השתכנעתי לגמרי, אני חיבת לשכנע את הרופא שלי שאקבל גסטון רק אם חלילה יהיה צורך, החלטתי ביני לביני שגם רוגע הוא חלק חשוב בתהליך, ואם אני שפן קטן ופחדן, אז אולי כדאי שלא אקבל זריקות. זהו, עכשיו אני באמת רגועה, נשאר רק להרגיע את הרופא שלי..

מצב
הנושא נעול.
למעלה