יש תאריך לסרט השלישי?
D Darth Tomer New member 31/3/04 #3 עכשיו שאני חושב על זה... אם זה יצא בסביבות ה-20 למאי, אני נולדתי ב23
G go girl1 New member 1/4/04 #12 גמאני../images/Emo66.gif אפילו לא ראיתי את זה פשוט אח שלי כל הזמן משגע לי ת'שכל עם זה אז נדבקתי...
V VAMPhantom New member 1/4/04 #13 הרגע בדקתי באתר...הרישמי.. נכנסתי בחשבון כמובן, ומה ראיתי? הודעה שמחת: הוחלט להקדים את יציאת הסרט אוי כמה שמחתי לראות זאת! קדימה, שיקדימו עוד... (כרגע מדובר שכבר בסוף השנה הזו נזכה לראות!)
הרגע בדקתי באתר...הרישמי.. נכנסתי בחשבון כמובן, ומה ראיתי? הודעה שמחת: הוחלט להקדים את יציאת הסרט אוי כמה שמחתי לראות זאת! קדימה, שיקדימו עוד... (כרגע מדובר שכבר בסוף השנה הזו נזכה לראות!)
L Lu Tze New member 1/4/04 #14 למען האמת, אני רוצה לראות את פרק 3 רק כדי לסיים עם העניין. קשה לי להאמין שהסרט יהיה טוב במיוחד.
V VAMPhantom New member 2/4/04 #16 כמה כיף,אהה?../images/Emo8.gif בדצמבר אזכה כבר לראות לא רק את "פנטום האופרה" -הסרט, אלא גם את מלחמת-הכוכבים3
כמה כיף,אהה?../images/Emo8.gif בדצמבר אזכה כבר לראות לא רק את "פנטום האופרה" -הסרט, אלא גם את מלחמת-הכוכבים3
L Lu Tze New member 2/4/04 #17 "פנטום האופרה - הסרט"? זה לא כמו "מגרש השדים - המחזמר" או "מטריקס - המחזה"? כאילו, זה לא יאבד כל משמעות שיש ליצירה בעיבוד לפורמט אחר?
"פנטום האופרה - הסרט"? זה לא כמו "מגרש השדים - המחזמר" או "מטריקס - המחזה"? כאילו, זה לא יאבד כל משמעות שיש ליצירה בעיבוד לפורמט אחר?
V VAMPhantom New member 2/4/04 #18 אני מאמין שכל עוד יש שיתוף פעולה... בין במאי הסרט לגאון אנדרו וובר, הסרט ייצא לא רע! אני כבר מחכה לראותו... (נ"ב:סיפור הקדמת המלחמת-כוכבים ה-3 לא אמיתי)
אני מאמין שכל עוד יש שיתוף פעולה... בין במאי הסרט לגאון אנדרו וובר, הסרט ייצא לא רע! אני כבר מחכה לראותו... (נ"ב:סיפור הקדמת המלחמת-כוכבים ה-3 לא אמיתי)