יש תאריך לדיסק של אמינם..!

my josh

New member
יש תאריך לדיסק של אמינם..!

הדיסק יצא ב12 ליוני!@!@! רחוק אבל לפחות יש תאריך.. למרות שהוא בטח ישתנה...: D-12 is coming out on April 26th or something like that, Shady/Aftermath comfirmed yesterday Eminem is coming out on July 12th, and it's on secret, Dr. dre said, and they are recording it all ofer the US, so it won't be leaked again

my josh

New member
כן זה מאה אחוז משתנה אבל הלוואי

שזה ישתנה לייותר קרוב.. אתם יודעים שהדיסק היה אמור לצאת לפני התאריך הזה אבל בגלל ה-8 שירים שהדליפו לאינטרנט שהיו אמורים ליהייות בדיסק הוא עובד על שירים חדשים אז זה מתארך.. אבל יותר טוב לנו זכינו בעוד 8 שירים למרות שלא התלהבתי מהם, מהההפקה יותר אבל גם הוא ניהיה רציני מידי אני אוהבת אותו משוגע..!..! אהבתי את bully ואת the more you put me throgh כל השאר פחות... אה גם את we are amricans אהבתי..! אבל כל השאר פחות טובים.. מקווה שהשירים בדיסק יהיה יותר טובים..! ויאללה שיצאו כברררררררררררררררררררר........ אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!

k k1

New member
מה באמת?! וואלה לא ידעתי שהדיסק

התעכב בגלל הדליפה אבלללללל זה השירים האלו לא הוקלטו במיוחד לדיסק הזה(סטרייט פרום דה לאב)??? ומה,לא אהבת את השירים?!?!?! אני דווקא כן! במיוחד את בולי שאני חורשתת על השיר הזה וגם can-i-bitch שזה שיר קורעעעע ובכלל כל השירים יפים! ואל תדאגי הוא יחזור לעצמו! השריטה שלו לא עברה (למזלנו) חחח

LadyLuvJess

New member
נאאאאאאאאאכון!!!!

bully... זה שיר פ=ש=ו=ט ע=נ=ק!!!!!!!!!! חרשתי עליו כ"כ כ"כ כ"כ...!!! חולה עליייו!! וגם we are americans שיר אלווווף! מהמם!!!!! כמובן ש i love you more שולט, שיר ענק! פשוט ענק! ויש גם את monkey see monkey do שגם אהבתי ואני לא זוכרת כרגע מה עוד... אז נסתפק בזה.. :)

my josh

New member
כן אהבתי את השירים אבל פחות את

ההפקה... לא יודע איך להסביר... וכמו שאמרתי bully ענקקקקקקקקק...! ןהשיר לקים חזק ביותר וגם אי אר אמריקאנס טוב! אבל לא יודעת ציפתי ליותר... וכן אני באמת מקווה שהשריטה לא עברה לו!!!

k k1

New member
הוא תמיד יישאר משוגע!

אבל שימי לב שהמקומות הראשונים שדירגת היו שירים רציניים כאלה(גם שלי) ולא מצחיקים...

my josh

New member
צודקת. אני מאוד מתחברת לשירים

הרציניים יותר מאשר המצחיקים והקרועים אבל עדיין היה חסר שיר כזה כמו וידאוט מי או דה ריאל סלים שיידי שירים קרועים כאלה חייב ליהיות אחד או כאלה בכל דיסק (כמו שהיה עד עכשיו למרות שבדיסק של דה ריאל סלים שיידי אני יכולה להגיד שיש הרבה שירים קרועים..) אבל מי יודע שמענו רק 8 (אתם יודעם שהשירים שהדליפו לא היו גמורים... כאילו הם עדיין היו נתונים לשינוי.) קיצר שמענו רק 8 שאממ בדרך כלל יש 20 בדיסק ככה שאני סומכת עליו שיהיה גם שירים כאלה...

k k1

New member
כן...חלק גדולללללללל

במוזיקה של אמ זה החוש הומור אז 100% יהיה בדיסק שירים מצחיקים,אין מצב שלא!

my josh

New member
כן בטוח יהיה.. אני רק מקוווה שלא יד

חו את היציאה של הדיסק.. כמו תמיד.. והסינגל של די12 מתקרבב יאלההההההההה.........!

k k1

New member
אני מה זה מחכה לזה כבר!

דיסק חדשששששששששששש!! גם הפורום בטח יתעורר קצת לחיים שזה ייצא(אני מקווה)

my josh

New member
קצת..? אני בטוחה שהוא יתמלאאאאאאאא

אולי בחלק שיבואו רק לשאול איפה אפשר לקנות וכל מיני דברם שהם לא יבינו בדיסק ויעלמו אבל בטוח שיהיו עוד שישארו.. אני חותמת לך..!

bLAck hALo

New member
אין מה לבנות על התאריך הזה הוא בטוח

ישתנה...:\ אבל העיקר שיצא

למעלה