יש שפה מיוחדת.

playtrip

New member
יש שפה מיוחדת.

שאנשים שונים משתמשים בה כדי לסמם, להרגיז להציק או להרוס פורומים, אבל היא גם שפת מכונה ושפת קידוד בין השאר... לפעמים האדם סתם מפטפט על המקלדת שלו בשבילל להוציא קיטור, ולא חייבים פורום מיוחד בשביל זה... פשוט תתעלמו וזה יעבור להם... הם צריכים להוציא אגרסיה לפעמים אחרי לילות שלמים של קידוד או תכנות... הליט-ספיק מצויין גם לגרפיקה... עשוי לשפר כישורים ונעים מאד סתם להקיש תווים ולצייר משהו, בפורום בעבר היה נהוג לתכנת ככה יצירות שלמות אבל אנשי שם שכחו... אדם עצוב לא בהכרח יורד עליכם, לפעמים הוא מודה באמת שלו ושל אחרים... אם זה עובר לו הוא ישוב להיות שמח בסוף, אבל תקשיבו לו... אני חייב לכלכך על עצמי ואחרים מדי פעם, זה יכול לשפר גישה ומוטיבציה... הרבה יותר, אולי סוף סוף אוכל לישון הלילה... אני מתאמן בלהיות מוזר בכוונה, אין לי חבר טוב לספר לי את כל הסודות, אני חייב להפלית איזו הערבנ זדונית מדי פעם... הקשיבו חבריה... תתוודו. אני מנסה להמיס לכם את השפה כדי שתכאב לכם פחות... ליטס ספיק פרושה שפה עיליאית... זה כיף לא נורמלי... כמו סקס כמעט... אתה פשוט אלוהים... ואתה גם מדבר ככה... יש כאלו שמסוגלים להבין מה אתה רוצה... אז אני אסביר לכם קצת. מפגר=עצוב שמח=מפגר גם, אבל זה פשוט טוב.... זו הרגשה כמו בסאונה התלהבות=זה שונה ממגניב! זה קר יותר ואכפתי יותר, זה קצת פחות חצוף ועויין... פשוט כשאתה מגניב יש יותר כאלו שמתגרים. חא מזדיין = החלפתי חלק מהאותיות, אבניבי אבואאבה אבותבך, זה פשוט עוד חלק מהליטספיק והוא משמש קודרים לאיתור באגים, צריך את זה לצורך מקצוע. אאררררראאאאאאאאאאאאאררארראאראראראר... צליל חיוג של מודם רבותי. ASCV = גישה פרוצה לכל בוודאות ASCV DENIED = אין אפשרות לחדור פורקשצם = עצמות חזיר עבור מאכל לכלבים Tקאקרכןטןמע= Terrifying. sutre = דוא"ל... לפעמים פשוט נוח יותר לדבר כשאתה ממיס את השפה, לא כולם יבינו ולא כולם יגלו אבל זה פתרון מצויין אם אתה עייף, ואני מאד ממליץ לכם... זה מעולם היה נעים להתגבר כך ולהשתמש בזה, אבל לא כולם מבינים וזה גורם להם להלחם אלו באלו... אנשי השם... אוטיסטים כביכול... מפגרים, דפוקים אחרים שרק רצו לשחק... תינוקות... הרגיזו בעבר והיום בני אדם אחרים שחשבו שהעולם צריך להיות מקום יותר שפוי ורציני... זה גרם צרות בעבר ואפילו בתנ"ך זה מוזכר בבראשית... אלו כל מיני טיפוסים שלפעמים קשה להבין ואתה יכול ללמוד מהם גם מלחמות. ... .. . .... .. . = הם עצבות, יאוש או הרגשה רדומה שיש לך באותו רגע, פשוט תנוח ותפטפט אותם... זה אחלה מרגיע, זה כיף גמור. ואתה לא טרול, אתה רדום ואתה תצא גדול אם תעשה את זה, כי זה בסיס מצויין לציור בשפת סימנים... אני חולה עליכם... אתם ממש סקסיים, בקשר ללב לא כל כך כי נחסמתי על ידי הסטיות של הלטלוויזיה שמראות שמה שאתה עושה הוא מרושע, לוזרי או מגעיל... כל מה שלא נעים לך בלב הוא השטן בעצם... אם אתה רוצה להוציא אותו תתוודה על מה שמציק ותצא צדיק! כן! זה עובד באופן גמור!!!

למעלה