יש שני מגרשים ברעננה

SlamminDino

New member
היי, אתה לומד תקשורת! ../images/Emo24.gif

אתה רוצה לפרסם על מה שקורה פה ? אתה יותר ממוזמן!! אפשר לארגן קבוצה של הפורום ומפגשים נחמדים עם בייסבול ובירה. יהיה ממש כיף! איך אתה רוצה לפרסם את הפורום? אני בטוח שיש לך רעיונות! אנשיי התקשורת יודעים מה הם עושים.

mont

New member
התכוונתי יותר לשיווק הבייסבול בכלל

אבל אשמח לעזור בפרסום הפורם דבר ראשון פרסום בכל פורם אפשרי שקשור לספורט או אמריקה בפורטלים הגדולים דבר שני עבודה עם האיגוד לפרסם את הפורם בקרב שחקני הליגה והנוער אני בטוח שיש מחשבים ברעננה, כפר סבא, סביון וכו´ בקשר לבייסבול צריך לעבוד ולבדוק כמה דברים עם האיגוד לפני שמתחילים לעבוד.

mont

New member
שיפור קטן להצעה

בפורמים עיקרים עדיף לשלוח מסר לאיי מייל ישירות

SlamminDino

New member
Lets play 2!!

אתם יודעים מה זה אומר... עוד משחק = עוד בירה!! חברה , זאת ההזדמנות שלנו לשחק לשתות ולהנות !! נשמע מצויין! יש מגרש בספורטק? נחמד מאוד. חוץ מזה- כפי שאומר חברינו מונטי כדאי מאוד להכנס לאתר. הוספתי אותו גם לרשימת הקישורים של הפורום. האתר חשוב מאוד לאנשים שרוצים לדעת על מה שקורה פה בבייסבול בארץ. אני רק מקווה שהם לא עושים בדיקות סמים כמו באולימפיאדה שבודקים את השתן. ייצא לנו בירה-- והם יסתכלו עלינו במבט של " what the hell " ... בכלל- אם זה טובורג רד לייבל יחשבו שיצא לנו דם ויתעלפו בזמן שאנחנו נצחק !! היי, היה משהו דומה בטיפשים בלי הפסקה זוכרים? כשמישהו מגלח את ג´ים קארי והוא שם שקית של קטשופ וצוחק על האיש שבינתיים מתעלף לו שמה. כן, זה היה גדול!! בחזרה לעניין הבייסבול נטו-- צריך לדעת עוד על מה שקורה. Something tells me were in to something good.. ( השיר מהאקדח מת מצחוק) בקבוקים יש? פאקטים? כפפה? כובע? מספיק רוק ? CHARGE!!!

LeBronJames

New member
אני מרגיש לא שייך

אני גר כל כך רחוק ממגרשי הבייסבול... איך אני ישחק?

mont

New member
תתקשר למספר הטלפון באתר

ותברר איפה יש מגרש קרוב

SlamminDino

New member
זו לא השאלה

הדאגה הגדולה צריכה להיות איך אתה משיג את הבירה בחצי חינם !! אם המידע נכון-- ליד כפר הבפטיסטים יש חנות חצי מחיר.. נצטרך לבדוק את הפרטים בנוגע לכך.

mont

New member
יש שני מגרשים ברעננה

דיברתי עם מנהל איזור מרכז ושפלה באיגוד והוא סיפר לי שיש שני מגרשים חדשים באיזור התעשיה ברעננה דינו בדוק מסר

mont

New member
בקרוב ברחובות 15 דונם מגרש

מתנ"ס ברחובות יפתח מגרש חדש בקרוב של 15 דונם זה התקדמות צריך עכשיו רק פרסומת

למעלה