יש שמועות...........

Death Punk

New member
יש שמועות...........

שצ'אד
מתחתן עם "איך שלא קוראים לה" רק בגלל שהיא נכנסה להריון ממנו!!!

תמריקי

New member
כן הוא אמר:

"אבסלוטלי נוט!" לדעתי זה נכון...מה עוד יכולה להיות סיבה שהוא ירוץ כ"כ מהר להתארס? ועוד היא בת 18... טוב נראה בעוד 9 חודשיים=]

mirymoo

New member
היא אמרה בפרק שעבר ששודר ביס

שמאות' חיזוז מהטור כשהיא צילמה את כל הבנים שם..

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifזה לא חייב להיות נכון

כי לפי משקרה לו עם סופיה בשנה האחרונה והקנזי הזאת הוא נשמע לא בנאדם משהו.... תעזבו אותו תתמקדו בדמות שלו.

שהיא גם בכלל לא ../images/Emo58.gif נראה לי

משהו. מצטערת אני לא זוכרת כבר מה שודר ביס ומה לא.. בכלמקרה, לוקאס חרא אני מה זה לא אוהבת אותו, מה הוא בא לנייתן ואומר לו שהוא חייב לסלוח להיילי וכל החרא הזה? למה מה היילי עשתה שמגיע לה שיסלחו לה? ברחה לסיבוב הופעות? השאירה את נייתן לבד אחרי שהיא רצתה להתחתן איתו? התנשקה עם כריס קלר?

חח מה את קשורה ?

היילי עשתה טעות והיא מודעת לזה .. הם היתחנו צעירים זה היה החלום שלה אז עשתה טעות אפשר לחשוב..גם נייתן בסוף היסלח לה

עשתה טעות עשתה טעות

אבל למה היא מצפה שיסלחו לה אחרי זה? היא שברה לו את הלב הכלבה הזאת, הוא הציב לה אולטימטום וזה לא הזיז לה. כל מה שהזיז לה זה הסיבוב הופעות שלה וכריס קלר שלה. אז שתתמודד עם התוצאות עכשיו.

מה את קשורה?

לזה שבאת עם השאלה הזאת באמצע החיים חחחח יענו מדברים על משהוא אחר בשירשור הזה פיתאום את הבאת תשאלה המעפנה הזאת ... תחלס זאת סידרה ... יש מצב שגם את היית עושה אותו דבר עם היית בימקומה

זאת לא הייתה שאלה

ואמרו להתמקד בדמות של לוקאס ולא בשחקן, אז אמרתי שגם הדמות בכלל לא משהו ונימקתי. ולא, אני לא הייתי מתחתנת ואחרי חודש עוזבת את בעלי ויוצאת לסיבוב הופעות ובוגדת בו עם מישהו אחר.

חחח ומה זה 'מה את קשורה?'

לא ידעתי שזה פורום אקסקלוסיבי. צריך כרטיס חבר או..?

mirymoo

New member
../images/Emo58.gifהוא אמר לו את זה

אבל אחרי כמה פרקים אחרי מקרה לא נעים עם ברוק הוא הבין שזה לא כל כך פשוט לנייט ובלה בלה בלה

כן, נייתן גדול ../images/Emo58.gif

שהוא הכניס לו ככה! רצוי שלוקאס גם יחשוב טיפה לפני שהוא מוציא את הדברים הטיפשיים שהוא מוציא מהפה שלו בד"כ.

למעלה