יש שמועות ש.. בכירים מאורנג', פלאפון, סלקום, הוט, יס וכו' קוראים בפורום פה
K King RooL New member 2/6/06 #1 יש שמועות ש.. בכירים מאורנג', פלאפון, סלקום, הוט, יס וכו' קוראים בפורום פה
א אזרח111 New member 2/6/06 #6 שימי לב שכל האתר הזה בחסות אורנג' שימי לב שכל האתר הזה בחסות אורנג'. גם האלבומים,שנותנים שם ג'יגה אחסון לכל USER (ויש לי אלף כאלה ) זה במימון של אורנג' THEY WANT TO TAKE OVER THE WORLD.
שימי לב שכל האתר הזה בחסות אורנג' שימי לב שכל האתר הזה בחסות אורנג'. גם האלבומים,שנותנים שם ג'יגה אחסון לכל USER (ויש לי אלף כאלה ) זה במימון של אורנג' THEY WANT TO TAKE OVER THE WORLD.
O Oיון New member 2/6/06 #7 הבנתי... זו קונספרציה.. בעצם, אורנג מעבירה את מסריה התת הכרתיים דרך הפורום, עד שכולנו נתגייס למענה.. ואז.. ואז...
הבנתי... זו קונספרציה.. בעצם, אורנג מעבירה את מסריה התת הכרתיים דרך הפורום, עד שכולנו נתגייס למענה.. ואז.. ואז...
א אזרח111 New member 2/6/06 #8 נו ברור ... אין לי מושג איך מצאתי את עצמי אחרי הצבא פתאום קונה פלאפון מאורנג' וחותם על הסכם נישואין ל3 שנים
נו ברור ... אין לי מושג איך מצאתי את עצמי אחרי הצבא פתאום קונה פלאפון מאורנג' וחותם על הסכם נישואין ל3 שנים