יש שמועות שפרצו את D+

• פותח הנושא JEK1
  • פורסם בתאריך

JEK1

New member
יש שמועות שפרצו את D+

ובקרוב מאוד יתחילו למכור כרטיסים... מישהו שמע? משהו?...

gubi

New member
D+

אכן, גם אלי הגיעו השמועות האלו, נכנסתי לאחד מהאתרים של HEX FILES ומצאתי כותרת גדולה: D+ HACKED !!!

m8m8

New member
שלח לינק

הי גבי שלח קישור אתר אני יכול לבדור את הקובץ אני מקוה זה לא בלוף

gubi

New member
תשובה ושאלה ל-m8m8

אני לא זוכר בדיוק את האתר, זה היה אחד הלינקים מתוך האתר הבא: www.carlmeekin.karoo.net עוד שאלה לי אליך, האם יש לך כרטיסים לפריצה של אחת מהחבילות הבאות: NOVA יוון, POLSAT, ובנוסף אני מצליח לפרוץ כמעט את כל חבילת TPS ב-HOTBIRD חוץ מהערוץ TPS STAR. יש לי מכשיר HUMAX 5400 וכרטיסי FUN ו-SILVER, האם יש לך איזה קבצים???

m8m8

New member
tps until 1.10.2002

הי מה שאתה רואה זה TPSCRYPT לא VIA 2 החל מאוקטובר או נובמבר הם ישדרו רק ב VIA 2 כרטיס ל NOVA או ALPHA אין לי TPS STAR צריך 3M לחביחה זו

רמי א

New member
אז איך אני קולט את התדר הזה 10911V

בלי פריזים בצלחת 2.7 DH ?ולא 3 מטר.יש שם ערוץ פרומו של מולטיויזן פתוח.

BlackAdder1976

New member
tpscrypt ו V2../images/Emo4.gif

שלום M8M8 מאיפה לך ש-TPS עוברים לשדר בוויאקסס2 ??? יש לך לינק ??? כי זה נשמע לי מאוד מוזר שאחרי שהם השקיעו זמן והמון כסף בפיתוח שיטת ה tpscrypt שהם יעברו עכשיו פתאום לשיטה חדשה....... ככה להחליף 2 שיטות תוך זמן כ"כ קצר ??? זה לא כמו להחליף פורום אתה יודע...... להתראות

m8m8

New member
tpscrypt

יש המון שמועות ש TPSCRYPT יוחלף ל VIA 2 מצד שני אני שומע TPS ישדר על סוף השנה ב TPSCRYPT האם אתה מכיר את צרלי ברמן סוכן של TPS בארץ ? הוא מוכר כרטיס TPS רשמי ב 1500 שח

BlackAdder1976

New member
tpscrypt

שלום לי אישית לא נראה הגיוני שחבילה תחליף שני שיטות קידוד בפחות משנה,מה גם שהיא הוציאה סכום מאוד מכובד לפיתוח שיטת קידוד,אני חושב שם נשארים עם ה tpscrypt לפחות עוד שנה. את צ´רלי אני לא מכיר להתראות

למעלה