יש שמועה

AndreaCorr ©

New member
יש שמועה

שלסינגל הראשון יקראו summer sunshine והוא ישוחרר באמצע מרץ. מה שכן, אני מאוד מקווה שזו שמועה, כי השם קיטשי וסתמי להחריד..ומשום מה נותן לי מן הרגשה כזאת שהוא עומד להיות כמו WYBH, שעם כל הכבוד הוא אחד השירים היותר פופיים וסתמיים שלהם. היה להם הרבה זמן לעבוד על האלבום, שלא יאכזבו.. מה אתם אומרים?

אני מקווה ש....

אני מקווה שהם לא יאכזבו...באמת היה להם זמן לעבוד על האלבום הזה. אני לא חושב שהאלבום יהיה אכזבה,WYBH הוא באמת יחסית שיר לא משהו שלהם אבל לדעתי הם הוציאו אותו סתם בשביל הכיף,לא נראה שהאלבום יהיה בסגנון שלו. אני מקווה שיהיו באלבום כמה אינסטרומנטלים...זה יהיה ממש נחמד. מה אתם אומרים? נראה לכם שיהיו ?

AndreaCorr ©

New member
כמובן שהכל יחסי..

גם אני אוהבת את השיר, אבל הוא לא אחד הטובים שלהם. ואני כמעט בטוחה שיהיו אינסטרומנטלים.. לפחות אחד אם לא יותר.

RVD18

New member
לדעתי

השם של השיר לא אומר כלום. נחכה ונראה. אני מאמין שאחרי כל כך הרבה זמן יהיה אלבום טוב.

B Not Nobody

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה.

AMIR HOREV

New member
רגע רגע רגע!!!!

אני רוצה להבין דבר אחד!!!! יש הופעה....??????????????????? יש דיסק חדש...????????????? יש סינגל ראשון...?????????? תעדכנו אותי....!!!! לא הייתי פה שנים!!! ואני מצטער על כך...
פשוט הצבא הרג אותי!!! התגעגעתי אלייכם............!!! נשבע!!! בכל אופן עדכונים ישמחו את לבבי!!!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אמירוש!!! געגעתי
. כן, יש הופעות חדשות.. סינגל ראשון עוד לא, אבל יש שמועות.. והדיסק עתיד לצאת בסביבות מרץ-אפריל ולהקרא borrowed heaven

p i n g o

New member
היי אמיר!

מה המצב? טוב, שרון כבר סיכמה את מה שחדש. מקווים שתבוא לבקר לעתים יותר קרובות. Take care!

AMIR HOREV

New member
וואי אני מתרגש ../images/Emo99.gif

ותודה על קבלת הפנים החמה חברים אני מתגעגע בטרוף.!!. ואני מקווה שהוא באמת יצא בסביבות מרץ

ממממ.. שלום לך *בסגנון קריר ומרוחק*

מה נשמע איתך אח שלנו
.....
התגעגענו בטירוף
אני רק אוסיף בקשר לחדשות שהשם של האלבום לא בדיוק סגור.. הוא פורסם באיזה אתר מוזיקה, אבל באתר הרשמי לא פורסם על זה כלום. ספר חוויות
מגיע לנו לדעת לא
.. שכחתי משהו?? אה כן.. ו-

p i n g o

New member
"../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif"../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ניר, יש משהו שאתה רוצה לספר לנו במקרה?

אני מסכימה.

באמת אי אפשר להסיק איך יהיה השיר לפי השם שלו הנה לכם דוגמא: no more cry שיר עם שם.. די דכאוני כשראיתי את השם- לפני ששמעתי את השיר.. הייתי בטוחה שכך גם השיר יהיה בעע להתראות

האמת.. מעולם לא עניינו אותי

השמות של השירים.. אם אהבתי את השיר עצמו אז מצידי שיקראו לו "נחום תקום" אי לכך ובהתאם לזאת אני רק מקווה שהשירים יהיו יפהפיים אחד אחד כמיטב מסורת הקורס (לדעתי.. מירי מוזמנת לחלוק עלי בכל מה שקשור בפרפרים וזברות
)

p i n g o

New member
Butterflies and zebras

And moonbeams and fairy tales All she ever thinks about is riding with the wind....
אחחח.. איזה נוסטלגיה! מת על השיר הזה!!!!

למעלה