יש שם לספר השביעי?

gk581

New member
יש שם לספר השביעי?

אהלן.. היום סיימתי חודש אנטנסיבי של קריאת כל ששת הספרים, ונשארתי עם טונה של שאלות. אבל נראה שכולם כבר שאלו אותן, ככה שאני לא צריך להציק לאף אחד או אחת. חוץ משאלה אחת...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא.../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

ברוך הבא!
ושאלה: פעם ראשונה שקראת את הספרים?

אחח אני מקנא בך.. רק חבל ש

קראת אותם כ"כ מהר וש"נכסכה" ממך ההמתנה של שנה ויותר לכל ספר, עם כל התיאוריות והניחושים מה יצפון הספר הבא שכרוכים בכך.

gk581

New member
כנראה אתה צודק

אבל עכשיו אני בכל מקרה צריך לחכות כמו כולם. אני רק מקווה שהציפיה לא תגרום להגיע למצב של שק שינה מחוץ לחנות ספרים ערב היציאה של הספר...

רזושש

New member
ההמתנה מייגעתת../images/Emo3.gif

אני כבר התייאשתתי מלחכות.. ולחשוב שיש עוד שנתיים

AnGeLiNa JoNsOn

New member
וואו. איזה כיף../images/Emo141.gif

אם יש סיבה למה הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות למחוק זכרונות שלי, זה היה בשביל לקרוא שוב ושוב את הספרים, ולא לדעת מה יקרה. באמת, הייתי חיה ככה את כל החיים שלי
זו באמת חוויה, איזה יופי שנסחפת לתוך זה! אני פשוט לא מבינה איך יש אנשים שכאילו קראו את הרביעי ולא היה להם כח לחמישי, או משו בסגנון.... כאילו מה, אילצו אותכם לקרוא את הארבעה הראשונים? לא נראה לי כדרך טבע לקרוא אותם ולא למות כבר לקרוא את החמישי!!111
אני אפסיק.

Pr0NgS

New member
הכי כיף לקרוא את הספרים בעברית

ואחרי זה באנגלית. זה ממש פותח הארי פוטריות חדשה.

רזושש

New member
גמאני ניסיתי באנגלית

ומצאתי את עצמי יושבת לקרוא ה"פ עם מילון פתוח

מה יא

New member
נכון,../images/Emo96.gif

אני כרגע בשלישי וזה הרבה יותר אמיתי באנגלית.

noosh

New member
יותר כיף פשוט לקרוא באנגלית

ורק אז בעברית האנגלית הרבה יותר עשירה (התרגום באמת בסדר, דווקא אין לי טענות. אולי רק בספר השישי.)

Pr0NgS

New member
נכון שהאנגלית עשירה, אבל לדעתי,

קודם כל לראות ספר אנגלי טוב ואז את התרגום זה פחות טוב מלקרוא תרגום של ספר טוב ואח"כ לקרוא את הספר עצמו, וזה נותן תחושה אמיתית וטובה. אם מישהו קרא את הספרים באנגלית, אז לקרוא אותם בעברית יהיה חידוש בשבילו <אם כבר הוא ממאס באנגלית>, אבל ההפך יותר נחמד.

מרי15

New member
וואו איזה כיף זה!! לקרוא פעם ראשונה

ברצף ולא לחכות שכל הספרים יצאו...

hcarmiel

New member
הארי פוטר

ו* הערה: כוכבית היא מטאמורפמאגוס.. יכולה להיות מה שהיא רוצה... וכרגע, היא בשליטה של רולינג... |עייף|

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחחח../images/Emo141.gif

עד כמה שזה היה בצחוק, אין מצב שספר יקרא על כך שמישהו מת בו.... אולי "הקרב האחרון", זה נורא עוצמתי

למעלה