יש שיר שבו

יש אבל... ../images/Emo4.gif

אני לא זוכרת איך קוראים לו יש גם אבל לכול אחד מהם בנפרד וחוץ מזה גם בשיר in the club פיפטי אומר שהוא רוצה שיאהבו אותו כמו את טופאק והוא לא סתם מתחזה כמו אחרים(והכוונה היא כמובן לג'ה רול)... who gives a

אממממממ.....

אין לי מושג! חחח.. לא נראה לי אבל... אבל שמעתי שפיפטי ירד על ג'ה רול באיחד השירים שלו וג'ה רול התעצבן אז הוא שלח אנשים שיירו לעבר פיפטי ליד אולפן ההקלטות של אמינם... הבן **** הזה...
i dont give a fuck

LadyLuvJess

New member
יששש כולם יורדים על כולם.. הסברים

אז ככה.. יש מלא שירים שפיפטי ואמ יורדים על ג'ה רול. אליהם מצטרפים גם באסטה ריימס אובי טרייס ואולי גם דר. דרה. יש שיר go to sleep ששם אמ דיאמאקס ופיפטי יורדים או על ג'ה רול או על בנזינו אבל אני לא יודעת על מי מהם... וכן, ג'ה רול ירד על היילי.. אני לא יודעת ת'שורות המדוייקות אבל זה הי משו בסגנון של אם אמינם אומר כל הזמן שקים זונה וזה אז מה הוא מצפה שהיילי תהיה? ואין לי מושג על היריות אז אני לא יכולה לענות...

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה מה שהוא אמר
כו& אמו הצולעת בגבס
יווווווווו איך התעצבנתי עכשיו
|

schlichter

New member
קוראים לשיר:

Hail Mary Eminem & Busta Rhymes& 50 Cent - Hail Mary 2003 Ja Rule Diss במקורי המוזיקה והשיר עצמו זה של טופאק שיר מאוד יפה. מומלץ לשמוע קודם את השיר של טופאק ואח"כ של אמינם כי יש שם מילים שהוא משתמש ובשיר מהשיר המקורי וזה נחמד.

למעלה