יש שיר לשוויץ, כפי הנראה

healing springs

New member
יש שיר לשוויץ, כפי הנראה../images/Emo124.gif

בהודעה שהתפרסמה באקסטודיי נאמר כי המלחין ראלף זיגל והמשורר (אם אפשר לקרוא לו ככה), ברנד אחד (שאת שם המשפחה שלו אני כנראה לא אצליח להגות בחיים), שבין היתר כתבו יחד את גרמניה 03, גרמניה 02 וגרמניה 99, ויחד גם ממשו את ההצלחה היחידה של גרמניה עם ניקול ב 82 עם Ein bisschen Frieden, יכתבו את השיר השוויצרי לשנת 2006. מה לדעתכם יהיה סגנון השיר? האם הם יצליחו לבנות יחד שוב שיר מנצח?

the count

New member
עוד קיטש אירוויזיוני ברמה נמוכה...

מבית היוצר של ראלף זיגל. אני אישית לא ממש אוהב את השירים שלו, ואני חושב שהוא המקביל הגרמני לצביקה פיק. שניהם מנסים לשחזר את אותה "נוסחת אירוויזיון" שיוצאת בסוף בצורת שיר קיטש-זבל טיפוסי שיהפך לשיר השנה עבור חלק מהאנשים(אלו שאוהבים את הסגנון), ויבוקר קשות על ידי אלו שטוענים שדווקא הסגנון הזה הופך את האירוויזיון לשעמום נוסחתי ורדוד. אני אישית חושב שאי אפשר לחשוב על סיכויי הצלחה לשוויץ, משום שבסופו של דבר הכל תלוי בהופעה. כרגיל, השוויצרים אינם יכולים לספק את הסחורה ולוקחים שירים מאמנים/יוצרים/מלחינים שאינם שוויצרים, ולדעתי זה חבל, כי זה מזלזל בקהל השוויצרי.

Rollo n King

New member
הבשורה הכי משמחת אברררררררררררררר!!

איזה כיףףףףףף זה כ"כ לא צביקה פיק!!! איזה בולשיט. כל השירים של צביקה נשמעים אותו דבר. ראלף וברנד הם הצמד הכי שולט שקיים באירוויזיון והם כתבו את כל השירים הכי יפים... אני לא יכו לחכות לשמוע את השיר הזה!! ואיזה כיף שהם כתבו אותו לשוויץ! גרמניה 79 גרמניה 82 גרמניה 99 גרמניה 02 גרמניה 03 שוויץ 2005 (מילים) הם רק חלק קטן מהיצירות מופתתת של השניים. כמה כיף לשמוע, תודה!

נראה לי שהתכוונת לשיר

A miracle of love מהקדם הגרמני של השנה שהגיע למקום השני בקדם.

drnaji

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלוואי שצביקה פיק היה עושה את המוסיקה של ראלפ
נכון שהוא לא מי יודע מה משנה בסגנון של השירים שלו אבל בכל זאת הרמה של השירים שלו פי כמה יותר טובים משירי צביקה.

E u r o b o y

New member
הו, נראה לי שזה יהיה שיר מוצלח.

שוב- ההצלחה תלויה כמובן באמן המבצע ובהופעה, אבל נראה לי ששוויץ הולכת להצליח גם השנה...
על החדשות

גרמניה 99 ../images/Emo99.gif

לגמרי התמכרתי לשיר הזה בזמן האחרון! ואני אשמח לזכייה שוויצית! יהיה להם קשה לשחזר את ההצלחה של ונילה נינג'ה באירו' האחרון

אני מאוד מקווה שזה לא נכון.אם זה

נכון אז אפשר כבר להכריז סופית:ליס אסיה חוזרת לאירוויזיון!!!

טליה ג

New member
זה כמו שאנחנו נחזור ל"מילים לאהבה"

אחרי שהשווייצרים שיחקו אותה בגדול עם ונילה נינג'ה ואחרי 11 שנה סופסוף הצליחו להתברג במקום ראוי, הם רוצים להתאבד בכל תוקף? ראלף זיגל היה מלחין ענק שהתאים מאוד לתקופתו, אבל הוא ממש ממש איבד את זה. לא רק שהשירים שלו כבר לא מתאימים לימינו, הוא נצמד בשנים האחרונות לאותה מתכונת לעוסה(המנונים דביקים או שלאגרים שמחים) ולא מנסה סגנונות שונים כבעבר. מצד שני כשראלפי כותב למדינות אחרות, לא לגרמניה, דווקא יש לו כמה יציאות לא רעות. השירים שהוא הלחין למלטה היו לא רעים, והשיר של טינקה מבוסניה היה ממש טוב. טוב, השירים שלו תמיד קצת קיטשיים ולא ממש עכשוויים, אבל לפחות השירים שהוא כתב למדינות אחרות היו חסרי גיל ופונים לקהל הרחב. אני לא אצלוב את ראלף זיגל לפני ששמענו את השיר!

drnaji

New member
חדשות מעולות../images/Emo70.gif

גרמניה 03 זה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
וגם רוב השירים של ראלפ סבבה בכללית גם הקטשי שלו בקדם של גרמניה השנה. מחכה לשמוע את השיר. גו שוויץ
על החדשות הטובות

אני מרוצה!!!

כנראה שוויץ התיאשה ממוקמה באירוויזיונים והחליטה ללכת :"על בטוח" עם זיגל המלך!!!
אני אישית מתה עליו, וחבל על ההושאה לצביקה פיק, כי היא לא במקומה
זיגל זה זיגל והלואי ושוויץ תצליח.

Mega OhCHA

New member
הלווואי ושוויץ תכשל ותפרוש...

.... שלא נשמע עליה יותר באירוויזיון. שוויץ מדינה מיותרת, לא צריך אותם שם, פשוט להעיף אחת ולתמיד. בקשר למוליניונגר וזיגל, אני שמח לראות אותם שוב באירוויזיון (מה לעשות, אוחצ'ה שכמוני!).

למעלה