יש שיר כזה

alpha80

New member
אחלה שיר

למרות שאני שמעתי הבוקר דוקא את SAME OLD SCENE ומאז שגיליתי את האתר של הפט שופ בוייז אני שומע רק את BEING BORING ולא משתעמם לרגע....

טל-יה

New member
נו בטח שהם חברים כי

בשביל מה יש חביירים? And I never thought I´d feel this way And as far as I´m concerned I´m glad I got the chance to say That I do believe I love you And if I should ever go away Well then close your eyes and try To feel the way we do today And then if you can remember Keep smiling, keep shining Knowing you can always count on me, for sure That´s what friends are for For good times and bad times I´ll be on your side forever more That´s what friends are for Well you came in loving me And now there´s so much more I see And so by the way I thank you Oh and then for the times when we´re apart Well then close your eyes and know The words are coming from my heart And then if you can remember

turrican

New member
טל-יה סחתיין על השיר ../images/Emo45.gif

אהבתי!! בהחלט במקום. That´s what a friends are for רק נזכיר שזה של אלטון ג´ון+דיאן ווריק+סטיבי וונדר+גלדיס (ברח לי השם של האחרונה..)

alpha80

New member
בשביל מה יש לך פורום פה

תדפדף אחורה או שתעשה SEARCH

טל-יה

New member
אלכס ידע למה הוא

אמר סחתייין עליכום.. בגלל שלפני כמה ימים ביקשתי את המילים של השיר אחורייי שערכתי חיפוש כאן בפורום ולא מצאתי אותם..

turrican

New member
טופית אל תתרגשי..

אני מכיר די טוב את אלפא - הכול (כולל הכול) אצלו בהומור טוב. זה רק אני לוקח ללב . אז מתי את בורחת לנו לאיים רחוקים? לעשות Count Down

tofit

New member
לא ידעתי שאתה בכלל בא במצב

של מוח חלוד...

טל-יה

New member
אלפא לא כל כך חלוד

ואותי הוא הרג ברכות ועל המקום ............ זה פשוט זה ........ זה פשוט השיר הזה..... אני נמססססססססססססה אני לא פה אני איננה.... אז.................... GOODBY MY LOVE GOODBY פורום שמונים נמסתייייי אלפא המון תודה

למעלה