יש שיר כזה

טל-יה

New member
יש שיר כזה

שמה שאני זוכרת ממנו זה איזה משפט וחצי אולי מישהו זוכר. GOODBY MY LOVE GOODBY נדמה לי זה היה בפזמון אבל לא בטוחה מי מזהה?

alpha80

New member
יש כמה שירים

אחד של דמיס רוסוס משנות ה 70, שיר שקט למדי, ויש עוד אחד להיט גדול מה 80, יורופופ קצבי שכרגע שכחתי מי מבצע , תני לי כמה דקות להיזכר.........

tofit

New member
אני חושבת שיש גם שיר כזה

משנות השישים של האברלי ברדרז לא בטוחה

טל-יה

New member
הו YES YES YES YESSSSSS

לא של דמי רוסוס שקט כזה אלא משנות השמונים באמת יורפופ כזה. בחיי ששכחתי מי המבצעת או המבצע נדמה לי פשוט המילים האלה מתנגנות לי בשכל

alpha80

New member
לא מצליח להיזכר, אוף

המוח שלי חלוד הבוקר אבל אבדוק בבית תזכירי לי.....
זה שיר מ 1986, יש לי אותו באוסף יורופופ בלגי , יחד עם שיר שמאוד אהבתי - ENDLESS ROAD - TIME BANDITS תורידי אותו בתור התחלה, מאוד דומה בסגנון ולא פחות יפה.

טל-יה

New member
נו נכון

זה עושה עצבן שאתה נזכר בשיר ולא זוכר מאופו? טוףףףף אולי השכל שלי חלוד מפאת גילי המתקצר.... אבל אתה??? אבל לגבי השנה זה בערך הזמן. אתה מתקרב מתקרב..... זה לא אומר , זה לא אומר , אולי זה משהו אחר, אולי זה חם , אולי זה קר, אולי זה סתם כדי לומר

alpha80

New member
מה זה "גילי המתקצר"?

מה גורם לך לחשוב שאת יותר זקנה ממני? טוב נו, אולי קצת יותר. אבל גם גילי לא הולך לכיוון צעיר במיוחד..

turrican

New member
אלפא סוד

מאיפה אתה יודע את הגילאים של כולם?? ואני חשבתי שאתה זקן השבט.. אל תדאג אני לא רחוק מאחוריך..

alpha80

New member
זה העניין, שאני לא.

בינתיים אני זקן השבט, עד שיוכח אחרת.

טל-יה

New member
טוב

בינתיים אני באה בימים מכולכם כאן כרונולוגית גם עד שיוכח אחרת. אבל בנפש ובנשמה וב
אני נחשבת לתינוקת
המשובטת הראשונה של הפורום שנות השמונים מזל טוב לי
אלפא קראתי את הביוגרפיה שלך וכתוב שם שהיית ביחד עם גד ביטון זה ההוא השדרן מהספינה של אייבי? אחח איזה תחנה זאת היתה.. איזה שירים שהו משהו.. ודרך אגב אתם מכירים את מוזס שהקפיץ את החיפאים בשנות השמונים? הוא עדיין מקפיץ בתור די ג´יי אבל בזמנו הוא היה הדי ג´יי של מועדון חברים בדניה בכניסה שם. מריץ´ ורץ´ יוצא ריצ´רץ´ מ... טלי והדאלי למה יוצא טאליככה

alpha80

New member
תוכיחי.....

וחוץ מזה - מה את מציצה לי בביוגרפיה....
וחוץ מזה - זה לא גד ביטון אלא גבי ביטון. וחוץ מזה - אני מכיר די ג´יי בשם מוזס, חבר טוב שלי, לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד כי הוא היום די מבוגר, וכבר לר כל כך מתקלט. אני אשאל אותו ום הוא תיקלט בחיפה.

tofit

New member
מה אתם רבים לכם כאן

לדעתי אני ממש זקנה, אבל ממש ממש אבל עדין אלפא קצת יותר מבוגר ממני... אבל כרונולוגית אני אחרי אלפא

alpha80

New member
הלו הלו הלו

מה את רוצה להגיד בזה - שאני זקן? "אני ממש זקנה אבל אלפא יותר..."

tofit

New member
יקירי

אם עדיין לא סיפרו לך, גוף האדם מתחיל להרקיב מגיל 25 בערך. אז שנינו באותה סירה בדיוק!!! לא להעלב לי פתאום.

alpha80

New member
איזה סירה מה סירה

מי נרקב זה שהמוח שלי קצת חלוד זה לא אומר שאני רקוב.

tofit

New member
אוי אלפא

לא התכוונתי שתפגע לי הכל בהומור שחור, ציני וקצת מפגר סורי והרני מקדישה לך שיר מעמקי נשמתי, קבל את סר אלטון ג´ון What have I got to do to make you love me What have I got to do to make you care What do I do when lightening strikes me And awake to find that you are not there What do I do to make you want me What do I got to do to be heard what do I say when it´s all over And sorry seems to be the hardest word chorus: It´s sad (so sad) so sad It´s a sad sad situation And it´s getting more and more absurd It´s sad (so sad) so sad Why can´t we talk it over Oh, it seems to me Sorry seems to be the hardest word What do I do to make you love me What do I got to do to be heard What do I do when lightening strikes me What have I got to do, What have I got to do? When sorry seems to be the hardest word...

turrican

New member
שולם שולם לעולם

ברוגז ברוגז - אף פעם. דיג´יי אלפא מה אתה שם לנו לשמוע? מה דעתך על Dance A way של רוקסי מיוסיק???

למעלה